• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.09.2015

21:39

(VIDEO) UŽAS U NEMAČKOJ! Voz se zabio u autobus, 60 đaka za dlaku izbeglo smrt

Vesti

(VIDEO) UŽAS U NEMAČKOJ! Voz se zabio u autobus, 60 đaka za dlaku izbeglo smrt

Podeli vest

Šezdesetoro nemačkih učenika preživelo je nesvakidašnji sudar voza i autobusa zahvaljujući visprenoj ženi koja je par sekundi pre nesreće otvorila vrata i isterala decu napolje

Dvadesettrogodišnja žena spasila je đake u nemačkom gradu Bukstehude jer je na vreme odreagovala i shvatila da sudar ne može biti izbegnut.

- Zahvaljujući hitroj reakciji dame koja je vozila autobus, izbegnut je najgori mogući scenario - izjavio je Rajner Bombah, portparol policije.

Žena je kontaktirala mašinovođu, ali je bilo suviše kasno – voz je udario u zadnji deo autobusa, dok su preplašena deca ceo događaj posmatrala na putu, nedaleko od mesta sudara.

Većina njih je bila u šoku i držali su ruke na ušima jer su očekivali strašan potres, ali bilo je i onih koji su čitavu sabraćajku snimili telefonom. Učenike je nakon toga u školu odvezao drugi autobus.

Jedan od putnika voza zadobio je lakše povrede, a totalna šteta procenjena je na više od 265.000 evra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija