• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2015

14:09

(VIDEO) AMERI PUCAJU OD MUKE! Ruski 'Su-35' za koplje ispred 'F-16'!

Vesti

(VIDEO) AMERI PUCAJU OD MUKE! Ruski 'Su-35' za koplje ispred 'F-16'!

Podeli vest

Ruski "Su-35" po mnogim karakteristikama je bolji od američkih lovaca četvrte generacije "F-16" i to zabrinjava Pengtagon - piše list "Nacionalni interes"

Višenamenski borbeni avion "Su-35" predstavlja veliku pretnju za bilo kog zapadnog lovca, navode stručnjaci i procenjuju da konkurencija ruskom avionu može biti samo američki ekvivalent - "F-22".

Čak ni najnoviji američki lovac-bombarder pete generacije "Džoint strajk fajter F-35" ne može da se poredi sa "Su-35".Američki avon mogao bi da parira ruskom lovcu samo ukoliko bi posada bila u stanju da maksimalno iskorist prednosti "stelt tehnologije" i sistem za elektronsko ratovanje.

siasat.pk

Što se tiče prethodnih tipova aviona američke vazdušne industrije, kao što je višenamenski lovac četvrte generacije "F-16", "Su-35" ih po mnogim karakteristikama ostavlja daleko iza sebe.

Public

"F-16" nema moćni radar sa rešetkastom antenom (sa aktivnim elektronskim skeniranjem).

Osim toga, bombarder ne može da izbacuje rakete sa iste visine, kao ni pri istoj brzini, sa koje to radi lovac četvrte generacije "F-15 Igl" kompanije "Boing", avion koji se koliko - toliko može uporediti sa "SU-35".

Ukoliko se nađe u borbi sa ruskim avionom, pilot američkog "F-16" morao bi da se osloni isključivo na profesionalizam u upravljanju avionom - navodi list "Nacionalni interes".

(FOTO) PUTNOVIH 7 ORUŽJA od kojih se Amerima tresu gaće!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Nikada amerikanci nisu imali bolje avione već samo reklamu. U emisiji "Tajne Amerike" na H2 kanalu o Area 51 gde su ispitani prvih 6 MiG-21 Fishbad kojih se amerikanci domogli nesvesno su priznali da je odnos u "dogfightu" između MiG-21 i F-4 Phantom u vijetnamskom ratu bio odnos 9:1 za ruski aparat, a u "dogfightu" između dva ratna vazduhoplovstva pre zaoštravanja odnosa između Rusije i Amerike iznad Ohotskog mora bez bojeve municije između dva tipa aviona ruskog Su-27 Flanker i američkog F-15 Eagle bio odnos 42:0 za ruski aparat i pilote. O tome je vest kratko preneta i u našim medijima s' time da su amerikanci odbili da tu vežbu "odrade" bojevom municijom na predlog rusa, a da su amerikanci imali velikih problema sa motorima koji su bili u konstantnom forsažu. O ovim tipovima aviona iz vesti komentar bi bio da je američki F-16 Falcon u odnosu na ovu rusku mrc.. ovaj mašinu kako oni vole da zovu svoje vrhunsko oružje samo - dvokrilac iz I svetskog rata.

Miki

pre 8 godina

Moguće, ali uzmite u obzir da se F16 proizvodi već 36 godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija