• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.10.2015

18:13

SENATOR MEKEJN: Rusi tuku položaje pobunjenika koje je spremala CIA

Vesti

SENATOR MEKEJN: Rusi tuku položaje pobunjenika koje je spremala CIA

Podeli vest

U ruskim napadima na Siriju ciljano je na položaje pobunjenika koje je finansirala i obučavala CIA za borbu protiv protiv ID, kaže američki senator Džon Mekejn

- Sa sigurnošću mogu da tvrdim da su ciljevi ruskih vojnih napada bili položaji Slobodne sirijske vojske ili grupa koje je naoružavala i obučavala CIA - rekao je Mekejn za CNN dodajući da to može da potvrdi jer je u kontaktu sa tim ljudima.

RUSI TUKLI NUSRA FRONT Siloviti udari po pobunjenicima u Siriji

Vođa pobunjeničke grupe Liva Sukur al Džabai Hasan Hadž Ali je rekao da su ciljevi dva ruska vazdušna napada u četvrtak bili kampovi za obuku koje vode pobunjeničje grupe koje su vojno obučavali pripadnici CIA u Kataru i Saudijskoj Arabiji. Dodao je da je u dva odvojena napada na pobunjeničke lampove ispaljeno 20 raketa. 

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da je ruska vojska u Siriji razmestila više od 50 aviona i helikoptera, pripadnike kopnene vojske i mornarice, padobrance i pripadnike specijalnih vojnih snaga. 

PUTIN GRMI! Zapadni mediji lažu o civilnim žrtvama!

Sekretar Ministarstva obrane SAD-a Eš Karter je rekao da ne želi ništa da govori bez potvrde, ali je dodao da se prema njegovim informacijama čini da su neki ruski napadi izvedeni na područjima gde nema snaga ID. On je Putinov pristup ratu u Siriji nazvao "dolivanjem ulja na vatru".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanko

pre 8 godina

Omaklo im se verovatno. Nisu znali da takvih ima u Siriji.

Rade

pre 8 godina

Mekejn je jezuit. On je kao američki komandos lično klao Vijetnamce I slikao se pred kameram dok kolje čoveka.. O tome postoje slike. Pazite o kakvom krvniku se radi. Pa, ne može se biti senator u Americi tek tako! Amerika je najveća žrtva Vatikana na svetu. Vatikan se krije iza Amerike u defolt-u I spinuje mržnju celoga sveta na Ameriku. Na sreću čovečanstva Aždaja sa 9 glava u Vatikanu je na samrti. Katolički ne postojeći elektronski novac nema pokriće. Kraj

KO VAS NE ZNA SKUPO BI VAS PLA

pre 8 godina

Rusi su vas skinuli do gole koze i sad ceo svet moze da usklikne CAR JE GO!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija