• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

07.10.2015

07:27

(VIDEO) ISLAMISTI, DRŽ'TE GAĆE! Stiže vam SPECNAZ, Putinove elitne ubice!

Vesti

(VIDEO) ISLAMISTI, DRŽ'TE GAĆE! Stiže vam SPECNAZ, Putinove elitne ubice!

Podeli vest

Džihadisti koji beže pred napadima ruskih snaga uskoro bi se mogli naći u još većim problemima. Ruski predsednik odlučio je da na njih pošalje pripadnike najelitnije jedinice ruske vojske - Specnaz

Pripadnici Specnaza prošli su rigorozan trening i ubrajaju se u najnemilosrdnije ubice na svetu.

Ekstremno su agresivni i vrhunski istrenirani. Oni su tamo da počiste nakon vazdušnih napada, pozovu vazdušne napade, odu na tajne misije protiv pobunjenika i na kraju ih potpuno unište - rekao je izvor iz vojske za engleski Miror.

Na njih se neće gledati kao na britanske ili američke vojnike. Oni su tamo samo s jednim ciljem, da unište bilo koga ko preti Asadu. Pod bilo kojim uslovima. Oni će promeniti poziciju Rusije na Mediteranu i na Srednjem isoku.

Od početka napada na baze ISIL ruske vazdušne snage uspele su da džihadistima unište 50 strateški važnih objekata.

S druge strane portparol Kremlja Dmitri Peskov kaže da Moskva ne planira da šalje kopnene snage u borbu protiv Islamske države u Siriji, niti će podržati ruske dobrovoljce koji žele da učestvuju u sukobu.

Peskov je rekao da ruski predsednik ne razmatra mogućnost da se ruski državljani pridruže redovima sirijske armije kako bi podržali predsednika Bašara al Asada.

- Ta tema nije na dnevnom redu u ovom trenutku - izjavio je on ruskim novinskim agencijama.

(FOTO/VIDEO) LAŽU ČIM ZINU Ovo su četiri najveće podmetačine zapadnih medija o Putinu!

PESKOV: Ne brinite ništa, u Siriju nećemo slati ni kopnene trupe, ni dobrovoljce!

(HIT VIDEO) RUSKA PROGNOZA: Vreme idealno za bombardovanje džihadista!

(FOTO) NAJMOĆNIJE VOJSKE SVETA! Ko je jači - Rusi, Ameri ili Kinezi?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija