• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.10.2015

14:54

(EKSKLUZIVNI VIDEO) RUSI U PUNOJ OFANZIVI Po džihadistima tuku i sa brodova!

Vesti

(EKSKLUZIVNI VIDEO) RUSI U PUNOJ OFANZIVI Po džihadistima tuku i sa brodova!

Podeli vest

U operaciju protiv ekstremista u Rusiji zabranjene "Islamske države" (ID) u Siriji, danas su se uključili i brodovi Kaspijske flote ruske mornarice, izjavio je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu

 

 


Prema njegovim rečima, sa četiri broda ispaljeno je 26 krstarećih raketa na 11 ciljeva.

- Za poslednjih 48 sati intenzivnog rada na različitim vrstama prikupljanja podataka, pronađen je veliki broj raznovrsnih objekata ID. To su komandni punktovi, skladišta municije, borbene tehnike, kampovi za obuku ekstremista. U njihovo uništavanje, osim avijacije, jutros su priključeni brodovi Kaspijske flote. Četiri raketna broda ispalila su 26 krstarećih raketa na 11 ciljeva. Prema podacima objektivne kontrole, svi ciljevi su uništeni, civilno objekti nisu stradali - rekao je Šojgu.

printscreen

Projektili ispaljeni sa brodova u Kaspijskom jezeru lete 1.500 kilometara, preko teritorija Irana i Iraka do ciljeva u Siriji!

Russian warships attack ISIS positions in Syria

LATEST VIDEO: Watch Russian warships firing cruise missiles from Caspian Sea to hit ISIS positions in Syria. 4 ships launched 26 cruise missiles at 11 targets. "Targets destroyed, no civilian objects damaged" - MORE http://on.rt.com/6t9k Posted by RT Play on Wednesday, 7 October 2015

 

(VIDEO) ISLAMISTI, DRŽ'TE GAĆE! Stiže vam SPECNAZ, Putinove elitne ubice!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 8 godina

kaspijska flota, znaci rusi krenuli i tu da sjebu ID. kaspijski region odakle ameri hoce da oplackaju naftu i gas, gasovod i naftovod nabuko je upravo trebao da ide preko teritorije koju drzi ID, nek me neko ubedi da nije tako. ID nevino cedo dzordza busa mladjed i hilari klinton su trebali da omoguce pljacku kaspijskog regiona. ovako cvrc, nema vise, a kako je krenulo vodje ID ce biti uhvacen zivi a onda ima da pevaju pesmicu o vezama i vezicama, e to ima tek da boli, jako da boli... i na kraju vrlo brzo eto rusa i u libiji...

PREDSEDNIK EK ZA ENERGETIKU PO

pre 8 godina

Toliko o Kaspijskom basenu i otimacini gasa i Nabuku!! Malo morgen.

Pavle

pre 8 godina

Istina ima jjednu osobinu - kad tad ispliva na površinu..! Sada je zbilja kraj ID saveza sa NATO, ili će NATO svojoj javnosti (poreskim obveznicima)morati da objasni zašto je ilegalno podržavao i naoružavao ISIS preko Turske i SAVEZNIKA, a onda ih kobajagi "gađao" kao neprijatelje...?! Zašto se ISIS iz Sirije povlači - prema Turskoj..?

zeljko petrovic

pre 8 godina

Ovo je pocetak kraja Americke dominacije!!! Veliki pozdrav za bracu Ruse!!!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija