• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2015

18:46

DETALJI PUCNJAVE U STUDENTSKOM DOMU U ARIZONI Napadač osamnaestogodišnji brucoš!

Vesti

DETALJI PUCNJAVE U STUDENTSKOM DOMU U ARIZONI Napadač osamnaestogodišnji brucoš!

Podeli vest

Vlasti u Arizoni saopštile su da je napadač koji je danas otvorio vatru u kampusu na Univerzitetu Severna Arizona u Flagstafu usmrtivši jednu a ranivši tri osobe pre nego što ga je policija uhapsila, osamnaestogodišnji brucoš Stiven Džons

Džons je izvadio pištolj tokom svađe sa nekoliko studenata na parkingu i počeo da puca.

Trojica ranjenih studenata imaju višestruke rane od metaka i nalaze sa na lečenju u Medicinskom centru u Flagstafu, a nije saopšteno u kakvom su stanju.

Do pucnjave je došlo samo nekoliko sati pre nego što je američki predsednik Barak Obama trebalo da poseti Rozeburg u Oregonu kako bi se sastao da porodicama devetoro ljudi koji su ubijeni u masovnoj pucnjavi na lokalnom koledžu prošle nedelje.

DRAMA U ARIZONI Student ubijen, troje ranjeno na Univerzitetu

Zasada nije poznato šta je bio uzrok svađe, rekao je šef policije u kampusu Gregori Foler. Džons nije pokušao da beži prilikom hapšenja i sarađuje sa policijom, dodao je on.
 

Tanjug

Kampus na kome nastavu pohađa oko 20.000 studenata je obezbeđen i časovi će se održati, dodao je Foler.

(VIDEO) PREKIPELO! Posle masakra u Oregonu, Obama najavio kontrolu oružja u SAD!

Obama je posle ubistava u Oregonu obećao da će pojačati napore da suzbije nasilje u SAD.

Pobornici prava na oružje međutim ukazuju da ubistva u Oregonu idu u prilog njihovoj tezi o značaju prava Amerikanaca na oružje i odbranu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija