• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2015

11:04

HRANI SINA, PA ŠALJI U FOTELJU Lukašenko sprema sina za naslednika

Vesti

HRANI SINA, PA ŠALJI U FOTELJU Lukašenko sprema sina za naslednika

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko, koji je na jučerašnjim izborima dobio peti mandat za vodi zemlju, sprema sina Nikolaja (11) da ga, kad stasa, nasledi na funkciji

 

 

Britanski mediji tvrde da je Lukašenko senior počeo najmlađeg sina da "uvodi posao", pošto je sa ocem počeo da se pojavljuje zajedno u javnosti još kada je imao četiri godine.

Aleksandar Lukašenko je tada objašnjavao kako vodi Nikolaja svuda sa sobom zato što dečak "ne može da zaspi bez oca", ali politički analitičari su ubeđeni da će Belorusiju zadesiti severnokorejski model: sa oca je ostalo sinu!

- Lukašenko svojim ponašanjem šalje poruku da možda sprema sina da ga nasledi, ali da u svakom slučaju nema nameru da se u skorije vreme skloni s vlasti - piše britanski Telegraf.

Aleksandar Lukašenko je na jučerašnjim predsedničkim izborima u Belorusiji dobio čak 83 odsto glasova.

IZBORI U BELORUSIJI! Lukašenko predsednik po peti put!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

E kada to tvrde belosvetski Anglosaksonci - onda je to sigurno......LAŽ..! Smeta im čovek - brana, širenju NATO-a , čovek koji neće naivno kao Ukrajinci, za lažna obećanja "šećera" - prodati svoju zemlju -TUĐINU..! Zato ga i zovu DIKTATOR, ne podleže "diktatu" Zapadnih Sila i ne brenuje ih nimalo - zato mu stalno rade o glavi...a on eto "gura" 5-ti mandat... BAŠ U INAT SVIMA...!! A to što je sa sinom izašao na biralište - dokazuje da je porodičan čovek, koji misli na budućnost omladine, domaćin, muž i otac, ...državnik - pre svega, .......

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija