• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

14.10.2015

17:58

NEMAČKA U STRAHU OD RATA:  Sprečiti rusko-američki sukob u Siriji!

Vesti

NEMAČKA U STRAHU OD RATA: Sprečiti rusko-američki sukob u Siriji!

Podeli vest

Nemački ministar spoljnih poslova Frank-Valter Štajnmajer upozorio je danas na opasnost od izbijanja američko-ruskog sukoba oko Sirije

Naime, SAD i Rusija izvode odvojene napade na ciljeve terorista u Siriji, a nedavno su se dva aviona, jedan američki a drugi ruski, našli na veoma bliskom rastojanju na nebu iznad Sirije.

Štajnmajer, koji će ovih dana posetiti Iran, Saudijsku Arabiju i Jordan, rekao je da želi "hitno da upozori SAD i Rusiju da se ne angažuju vojno na način koji bi na kraju doveo do konflikta" između njih.

Kao drugo, dodao je on, potrebno je raditi na građenju mostova između Irana i Saudijske Arabije kako bi na kraju svi regionalni partneri bili za stolom.

Šef nemačke diplomatije još jednom se založio za političko rešenje sukoba u Siriji, prenosi AFP.

PROČITAJTE JOŠ: 

BLISKI SUSRET SUHOJA I FANTOMA: Na pomolu rat na nebu iznad Sirije?!

RUSI OBJASNILI INCIDENT SA AVIONIMA SAD: Nismo hteli da ih uplašimo, već da ih legitimišemo!

KREĆE NAJVEĆA BITKA ZA SIRIJU! Rusi, Asad i Hezbolah dobili NEOČEKIVANO POJAČANJE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Šta je bilo - bilo je.... A šta će biti..? ** Beš ga.... pa i to je bilo...!!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ta šta očin obilaziš Iran, lepo odetenamo na lice mesta Vi Nemci i napravite jel - KORDON...!!

XXL

pre 8 godina

Pa ne bi valjalo da se sukobe al' po Ameriku. Jednostavno rusi imaju najjače države u tom regionu za saveznike koji ne bi puno oklevali da se revanširaju Americi ...

bob

pre 8 godina

Samo da su pametni.......da zavrse sve za 20 dana. Da ih rokaju non stop a onda Asad bez milosti da ih dokrajci sa jugozapada, Kurdi sa severa a Iracka vojska sa istoka. Ako se bude oklevalo.....nista.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija