• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2015

15:04

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA PEDOFILA MONSTRUMA! Silovao bebu i snimio pornić!

Vesti

DOŽIVOTNA ROBIJA ZA PEDOFILA MONSTRUMA! Silovao bebu i snimio pornić!

Podeli vest

Amerikanac Šon Mekormak (31) prijateljima oteo sina od 11 meseci, seksualno ga zlostavljao u jednom motelu i svom kamionetu, a sve to je snimio i video postavio na internet

Amerikanac Šon Mekormak (31) iz Kolorado Springsa oteo je prijateljima bebu, brutalno je silovao, a gnusan čin je snimio i video postavio na internet. Pedofil je zbog tog monstruoznog zločina juče osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Dečak posle silovanja imao povrede unutrašnjih organa i mesecima nije mogao da spava, ali njegovi roditelji ništa nisu primetili

Mekormak je tokom 2008. redovno dolazio u posetu svojim prijateljima u Kolorado Springsu, čiji je sin tada imao 11 meseci. U nekoliko navrata prespavao je kod para u kući, a tokom jednog noćenja silovao je njihovo dete. Dok su roditelji spavali, Mekormak se ušunjao u detetovu sobu i oteo ga iz kreveta.

Zatim se odvezao do motela u obližnjem mestu Bejkersfild. Tamo je iznajmio sobu i satima brutalno silovao dete. Jezive scene ponovio je i u svom kamionetu, a sve je snimao mobilnim telefonom. Monstrum je mališana nakon zlostavljanja vratio u krevet i legao da spava u sobi za goste. Sutradan se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Kad je došao kući, snimak silovanja je postavio na internet.

Iako je dečak posle silovanja imao povrede unutrašnjih organa i mesecima nije mogao da spava, njegovi roditelji ništa nisu primetili.

Zločin ne bi ni bio otkriven da 2010. nije pokrenuta velika međunarodna operacija protiv pedofila, u kojoj su dosad uhapšena 43 monstruma, odgovorna za silovanje 140 dece.

UŽAS: PEDOFIL NA "SUDAR" S DEVOJČICOM poneo plišanog medu i kondome!

VATROGASAC PEDOFIL! Spasao devojčicu iz požara, pa je silovao!

KOCKAJU SE U DEVOJČICE Glavna nagrada je maloletna devica!

(VIDEO) NAPAD PEDOFILKE! Žena spopala dečaka u liftu!

Policija u Bostonu započela je operaciju nakon hapšenja pedofila Holanđanina Roberta Diduku, koji je osuđen za silovanje 87 maloletnika. Pored toga, Diduka je distribuirao i pedofilske porno-snimke, među kojima je bio i video na kojem Mekormak siluje bebu. Policija je na osnovu snimka otkrila gde se zločin dogodio i došla do monstruma, koji je uhapšen 2011.

Tužilac koji je učestvovao u procesu protiv Mekormaka kaže da je to što je on uradio jezivo.

- Mekormakova dela predstavljaju pravu noćnu moru. Pretvarao se da je prijatelj i gost bebinih roditelja samo da bi im silovao dete. Oteo je dečaka u toku noći odveo u motel i kamionet, gde ga je seksualno zlostavljao. To mu nije bilo dovoljno, već je morao i da snima svoj zločin - rekao je tužilac Bendžamin Vagner.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
komo

pre 8 godina

ma sve to treba istom merom da ga je..u ostali zatvorenici dok ne crkne.\n

Biki

pre 8 godina

Kad stigne u zatvor treba mu uraditi sve isto sto je i on detetu prateci snimak.Treba ponovo vratiti smrtnu kaznu!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija