• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

15.10.2015

22:05

PUTIN POBESNEO: Ukrajinci otkrivaju imena ruskih pilota, kako bi im se džihadisti osvetili!

Vesti

PUTIN POBESNEO: Ukrajinci otkrivaju imena ruskih pilota, kako bi im se džihadisti osvetili!

Podeli vest

Kremlj je danas opisao kao „neprijateljski čin“ objavljivanje podataka o ruskim pilotima koji lete u borbenim misijama u Siriji u ukrajinskim medijima i obećao da će preduzeti neophodne mere da zaštiti ruske vojnike

„Naše specijalne službe vode računa o tome“, rekao je portparol Kremlja Dimitrij Peskov.

Ukrajinski mediji i društvene mreže objavili su fotografije i ostale lične podatke ruskih vojnika koji učestvuju u specijalnoj operaciji u Siriji.

Peskov je istakao da se radi o neprijateljskom činu protiv Rusije i njenih vojnika, ističući da će biti preduzete kontra-mere da se osigura bezbednost ruskih vojnika.

Ruska Istražna komisija pokrenula je prošle sedmice krivični postupak protiv člana ukrajinskog parlamenta Antona Geraščenka, savetnika ministra unutrašnjih poslova, koji je pozvao preko društvenih mreža na objavljivanje ličnih podataka ruskih vojnika koji su umešani u operaciju u Siriji.

„Geraščenko je podržao i proširio ideju na društvenim mrežama, a to je da će ‘teroristi i njihova braća u Rusiji sada moći da se osvete ruskoj vojsci u skladu sa šerijatskim zakonom’“, rekao je portparol Komisije Vladimir Markin medijima, prenosi TASS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar Pan

pre 8 godina

Kakvi su jadnici ovi NATO Ukrajinci... Pravi slovenski otpad... od slovenskih naroda su im jedino Rvati nedostizni po moralu i casti. Zar im nije jasno da je njihova jedina uloga koja ih ceka da budu NATO meso u ratu sa Rusijom. Maloumnici kakvih je malo na svetu...

Lala iz Banata

pre 8 godina

Čerkezi - bednici..! Sluganska hitlerovska vojska koja je veliko zlo nanela Srbima u Slavoniji gde su jedno vreme "pirovali" pod ruku, sa ustašama... Jel Vam sada jasno - da se radi o fašistima, povampirenim, željnih nekog revanšizma - ne shvatajući, da će ponovo biti potučeni kao i l944.god. kada im je Staljin oprostio ( kao i Čečenima) a mogao je da ih uništi, vo vijek vekova (takav istorijski momenat je propustio) i reši se žgadije..!

Milorad Culibrk

pre 8 godina

HOHLY (pravi naziv za Ukraince koje je tako nazivao i njihov najcuveniji pesnik Sevcenko u svojo pemi " HOHLY" koju je objavio jos 1878 god.) Ispada da su nasa braca Hrvati male bebe za ove izdajnike PRAVOSLAVLJA.

Dragomir

pre 8 godina

Путине,брале,ајд ти то види куј је од твојих издао украјинцима имена пилота.Знаш оно да у свакоме житу има онога!Многи лепотани воледу да се шепуре у пилотској униформи и да возеду авијоне.Када дојде до пуцовања или до бомбардовања онда буде ,,не знам да л' ћу да будем код куће,,!И онда нека мамина маза ода другаре.А та одаја има тарифу.Само се одмах треба питати оклен томе најновији мецедес?Разумете?Наравно да ме разумете!

Beloica

pre 8 godina

Ziva beda , ulizice i sve ostalo navedeno vec fasisti itd.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija