• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Russia Today

16.10.2015

13:44

DRAMA U IZRAELU Palestinski demonstranti pale po Vitlejemu!

Vesti

DRAMA U IZRAELU Palestinski demonstranti pale po Vitlejemu!

Podeli vest

Grupa Palestinaca izazvala je haos na ulicama Vitlejema sukobljavajući se sa izraelskom policijom

 

 

Okršaj je nastao u blizini svetog mesta koje poštuju obe religije, Rejčelinog groba za Jevreje, odnosno Bilal bin Rabah džamije za muslimane.

Palestinci su zapalili kontejnere i gume na ulici i zasipaju izraelske policajce kamenicama i svim ostalim "sredstvima" koja im dođu pod ruku.

Prema dosadašnjim informacijama, najmanje tri osobe su povređene.

Ovo je treći težak incident danas u Izraelu, u prvom je zapaljeno jevrejsko sveto mesto Josefov grob, u drugom je Palestinac obučen kao novinar ubo policajca. Neredi u Izraelu samo dobijaju na snazi.

Kamere tv stanice "Raša tudej" (Rusija danas) su na licu mesta i prenos nereda u Vitlejemu možete da pratite na ovom linku.

(VIDEO) NEMA KRAJA LUDILU Palestinac maskiran u novinara ubo izraelskog policajca

ZAPALJENA JEVREJSKA SVETINJA! Palestinci oštetili Josefov grob


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija