• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.10.2015

18:39

"ŽESTOK" UDARAC PUTINU: Na protest opozicije protiv intervencije u Siriji došlo 250 ljudi!

Vesti

"ŽESTOK" UDARAC PUTINU: Na protest opozicije protiv intervencije u Siriji došlo 250 ljudi!

Podeli vest

Protest u Moskvi protiv vazdušne intervencije Rusije u Siriji pretvorio se u debakl opozicije, jer je skupu prisustvovalo - 250 ljudi

Demonstranti, okupljeni u organizaciji pokreta "Solidarnost" na trgu u blizini Centralnog akademskog teatra Ruske armije, držali su plakate na kojima je pisalo, između ostalog, da je sirijski predsednik Bašar el Asad ubica, kao i "Stidi se Rusijo".

Rusija je saopštila da je cilj vazdušnih napada u Siriji, koji su počeli 30. septembra, uništavanje objekata terorističke organizacije Islamska država, međutim, pojedine sirijske organizacije i zapadne zemlje tvrde da su bombe pogodile civile i pobunjenike koji nisu povezani sa Islamskom državom.

UDAR U SRCE DŽIHADISTA! Ruski avioni uništili kamp za obuku bombaša-samoubica!

Da sve bude još komičnije, prethodnih dana su se pojavljivale "analize" po kojima predsednik Rusije Vladimir Putin nije imao podršku naroda za intervenciju u Siriji, već je, tobož, većina stanovnika bila protiv.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Ej, nije to šala, pa kad nešto bolje izračunam, pa to skoro - po**mog sela !?

Erdogan

pre 8 godina

E ti seljacino imas i kompjuter?!! Tvoja sestra radi u njive, ja mu pomazem a ti iza kompjutera pravis se vazan.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Vidim, da si napredovao , skoro 50% si savladao srpski jezik, ako pomogneš "mom" kao što kažeš - daću ti i drugu , polovinu..!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ja sam seljak - veseljak, al u duši tugu skrivam, sve u dugovima, ko svaki Srbin, grcam - takve kao Ti...uglavnom..- prcam..!

Bačvan iz Novog Sada

pre 8 godina

Baš toliko ima i zgrada - u kojoj stanujem..!

Ivanka

pre 8 godina

Stidi se Rusijo - što ranije na srpskom Kosovu nisi pokazala "zube" imperijalizmu i džihadistima, nego si se tek sada setila....e, tako je trebalo da pravilno da piše na tom transparentu..majmune jedan ruski...!!

Geneve81

pre 8 godina

Ivanka i ja tebe podrzavam , isto kazem: Majmune jedan Ruski. !! Udaj se za mene molim te Ivanka.

Ivanka

pre 8 godina

Bojim se da - vaša skromna inteligencija, nije shvatila prethodni tekst. Ivanka je za PUTINA 100% a "majmun Ruski" odnosi se na čoveka koji nosi transparent - protiv Putina...! Ponuda mi laska - ali inteligencija ponuđača, koja jedva da dostiže 70 IQ , nikako, jer debiloidne mladoženje koje ne mogu ni najednostavniji tekst - da protumače, moraće sebi da traže partnerku i školi - "za ometene u razvoju"...!!

Ivanka

pre 8 godina

Nikako, moj zemljače sa Severa - Ruski Medved je plemenita životinja..!!! Majmun - je najadekvatnija reč..! A Ruski Medved bi se - uvredio..!!!

Pavle

pre 8 godina

To je dokaz da u Rusiji - ima više pedera nego pro -Amerikanaca..! ( gledao sam, oba "marša ponosa" - bilo ih više u prvom, nego u ovom..)

lale

pre 8 godina

kriza .. 250 x 30 USD .. pa transparenti, pistaljke, sendvici, caj ... ako se koriste krupni kadrovi, bice dovoljno.

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Hahaha...pa što ne odoše i ovi mlatimudi iz NVO odavde,možda bi ih bilo 256 ukupno?!?More,udri Putine,udri maj*u im je*em usranu,izdajničku!!!

u americi i berlinu na ulice n

pre 8 godina

E sad ce na zapadu demokratska masinerija,od ovog skupa da napravi da je pola Rusije izaslo,da protestvuje protiv bombardovanja terorista u Siriji.Koje su to budaletine koji bi da protestvuju protiv,slobode,i sigurnog nam Sveta.Cudi me kako bilmezi americki i ovi evropejski,ne izidju na ulice,jer njihove marionete od politicara,guraju svet bez milosti u treci svetski rat,zbog sake bolesnika i njihovih korporacija.Nadam se da su Rusi iz proslosti dobro lekcije naucili,ne kao mi Srbi i vecina sa ove planete,pa da ih sada i zauvek uniste,da ni seme njihovo ne postoji vise,jer nacizam i fasizam se ponovo povampirilo.

XXL

pre 8 godina

To je rezultat donetog Zakona u Rusiji o stranim agencijama što bi mi u Srbiji rekli NVO ili nevladine organizacije. Putin ih je saterao u obor pa je i vidljiv rezultat. Mogu da laju na Mesec ali ne i na Rusiju.

Ivanka

pre 8 godina

Nemoj vređati Rašu - to je jedna široka pro Ruska, patriotska duša..! Od ovih - na slici, nijedan Raši nije ni "crno" - ispod nokta...!!

dejan

pre 8 godina

Pa sta bi vi hteli, Rusija nije slobodna zemlja, vec zemlja straha, da li bi vi dosli na opozicioni protest u zemlji gde su izbori farsa da bi jedan diktator vladao dozivotno...Što je najgore, takav oblik vladavine priželjkujete i u Srbiji, kao da nam nije dosta bilo sa vašim Slobom...

Lala iz Banata

pre 8 godina

Mešanje u izbore i unutrašnju politiku druge zemlje, je najgrublje kršenje Povelje Ujedinjenih Nacija i međunarodni kriminal....pustite Rusiju, samo Rusima...neka oni sami između sebe reše - šta će i kako će.među sobom? Šta misliš da je američki izborni sistem uz pomoć "elektora" - DEMOKRATIJA ? I robovlasnička demokratija u staroj Grčkoj bila je neki oblik DEMOKRATIJE - ali samo za ROBOVLASNIKE..! Za robove ne....!! Danas je višestranačka demokratija idealan sistem za manipulaciju javnim mnjenjem, i upravljanjem procesima preko korupcije...(političara..) Pročitaj knjigu PROTOKOL SIONSKIH MUDRACA, toplo savetujem...!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17