• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2015

18:30

ŽENE ODLEPILE ZA NJIM  Kanađani imaju najseksi premijera!

Vesti

ŽENE ODLEPILE ZA NJIM Kanađani imaju najseksi premijera!

Podeli vest

Lider kanadske liberalne partije Džastin Trido (43), koji je u nedelju postao novi premijer te zemlje, proglašen je najseksi političarem na planeti

Žena širom sveta poludele su za njim i svakodnevno mu izjavljuju ljubav na društvenim mrežama.


Borac za prava žena


Dame ne interesuje to što je Džastin oženjen i ima troje dece. One žale zbog toga što i njihove zemlje nemaju tako lepe premijere.

Trido je svojevremeno radio kao izbacivač u noćnom klubu i učitelj snouborda, a sada se bavi boksom i trči maraton

- O Bože, nema nikakve sumnje, Kanada ima najseksi premijera na svetu. Blago njima, on je frajer i po - samo je jedan od komentara na Tviteru.
Trido, koji je svojevremeno radio kao izbacivač u noćnom klubu i učitelj snouborda, redovno održava kondiciju, što se ženama naročito dopada. U slobodno vreme bavi se boksom i trči maraton i stalno ide u teretanu.
Međutim, pored toga što je privlačan i zgodan, žene ga cene i zbog njegove politike. On poklanja veliku pažnju zaštiti prava žena, zalaže se da žena ima pravo na abortus i smatra da nije na državi da određuje šta će žena učiniti sa svojim telom. Istovremeno, u predizbornoj kampanji je obećao da će legalizovati marihuanu čim dođe na vlast, i to po uzoru na model američke države Kolorado. Novi kanadski premijer redovno učestvuje i na gej paradama i tako izražava svoju podršku pravima seksualnih manjina.

 

Reuters

Slavni otac


Inače, samo pre nekoliko meseci, niko nije pomišljao da će Trido postati kanadski premijer. U istraživanjima je bio treći, iza konzervativca dosadašnjeg premijera Stivena Harpera i predstavnika Demokratske stranke.
Iako je sin legendarnog kanadskog premijera Pjera Tridoa, koji je tu funkciju obavljao u dva mandata do 1984, analitičari mu nisu davali velike šanse. Mislili su da je previše mlad i da nema dovoljno iskustva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 8 godina

Zelimo mu uspeh u obavljanju duznosti a lepota nije na odmet.

mikimiki

pre 8 godina

i vi da objavite nesto da vas ljubimac, svevisnji,nije negde na prvom mestu u svetu...bravo za vas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija