• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2015

14:24

(FOTO) CIRKUS NA IZBORIMA U UKRAJINI: Dart Vejder glasao, Čubaka uhapšen, Predator agituje

Vesti

(FOTO) CIRKUS NA IZBORIMA U UKRAJINI: Dart Vejder glasao, Čubaka uhapšen, Predator agituje

Podeli vest

Potpuni cirkus vlada danas na lokalnim izborima u ukrajinskom gradu Odesi, pošto se stanovnici pojavljuju na glasačkim mestima obučeni u kostime likova iz naučnofantastičnih filmova

 

 

Danima unazad Ukrajince je zabavljao lik obučen u kostim Darta Vejdera, negativca iz čuvene franšize "Ratovi zvezda". On je i danas izašao na glasačko mesto, uredno ubacio svoj listić, ubeđujući usput starije sugrađane i sugrađanke da podrže njegovu političku opciju, tj. "tamnu stranu sile".

Međutim, njegov rival iz istog filma, Čubaka, nije bio te sreće. Njega je policija uhapsila, jer mu prvo nije dala da kostimiran izađe na biralište, a kada se usprotivio, priveden je pod sumnjom da je vozio bez vozačke dozvole i da je pružao otpor prilikom legitimisanja.

Twitter

U gradu se pojavio i treći "vanzemaljac", iz drugog filma - Predator. Ovaj nimalo simpatični junak je agitovao kroz grad noseći parole sa ukrajinskom zastavom.

Twitter

Ako ništa drugo, makar su izbori u Odesi danas bili zanimljiviji nego igde drugo.

(VIDEO) TO JE, BRE, PREDIZBORNI SPOT! Ukrajinci, glasajte za Valeriju Prokopenko!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Pan

pre 8 godina

Jadnici...ali sta da se radi... sami su hteli da budu prasnjavi bioskop na americkoj periferiji... Ali dobro je da oni amerikanizacijom nezarazeni Ukrajinci vide ovo i shvate simboliku, sta ih ceka sa njihovom NATO vlascu...

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija