• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC/Informer.rs

28.10.2015

12:46

PRONAĐEN SIRIJSKI DEČAK S POLOMLJENOM VILICOM! Azam je dobro!

Vesti

PRONAĐEN SIRIJSKI DEČAK S POLOMLJENOM VILICOM! Azam je dobro!

Podeli vest

Petogodišnji Azam, dečak iz Sirije koji je u Srbiji upućen na lečenje zbog polomljene vilice i koji je navodno nestao u Beogradu, konačno je pronađen

Kako je objavio "BBC" u kratkom saopštenju kojim najavljuje specijalnu emisiju, Azam je pronađen i u dobrom je zdravstvenom stanju. " BBC" ne navodi gde je dečak pronađen.

(VIDEO) POTRESNO: Dečak nestao u Beogradu povređenog ga koriste za prelazak granice?!

Posle navoda "BBC"-ja da je dečak nestao u Beogradu, ceo svet je krenuo u potragu za Azamom, a na Tviteru je i dobio svoj hešteg #FindAzam. 

Međutim, MUP Srbije je kasnije objavio da dečak nikako nije mogao da nestane u Srbiji, jer je on u Beogradu samo bio upućen na lečenje povrede koja mu je primećena u prihvatnom centru na autobuskoj stanici.

Dečak je sve vreme bio u pratnji muškarca koji je tvrdio da je njegov otac, a u papirima se videlo da nose isto prezime.

Dečak je navodno posle rekao da mu je otac u Turskoj, a da je muškarac sa kojim putuje ujak. Takođe, MUP je objavio da je prema nezvaničnim informacijama dečak istog dana napustio Srbiju i otišao u Nemačku. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbija

pre 8 godina

Za pristrasne zapadne medije je uzitak ocrniti svaki srpski gest i likovati nad lazima. Kad istina ispliva vec je kasno jer niko ne cita demanti vec hrli u susret novim vestima koje podizu tiraz.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija