• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2015

21:32

(UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO) KRVAVI PIR U BRAZILU Pucao ženi u leđa na sred ulice!

Vesti

(UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO) KRVAVI PIR U BRAZILU Pucao ženi u leđa na sred ulice!

Podeli vest

Na ulicama brazilskog grada Santa Monika kamere su snimile svirepo ubistvo koje se odigralo pred očima građana koji su mirno šetali ulicama

Naime, ženu staru 36  godina ubio je njen godinu dana stariji muž i to na sred ulice. Na snimku se vidi da je pobesneli suprug, koji je po zanimanju policajac, prvo pojurio za ženom koja je bežala ka automobilu.

Međutim, kada je već bila blizu on je pucao u nju s leđa nakon čega je nesrećna žena pala na beton. Potom je prišao i ispalio u nju još nekoliko metaka, sve dok nije bio uveren da je skroz mrtva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Sirota žena od toga ludaka što je ubio u tom trenutku ni sam Bog joj nije mogao pomoći, a kamoli prolaznici onako goloruki.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija