• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2015

17:05

NOVI TALAS: Policija u Preševu registrovala još 6.000 izbeglica

Vesti

NOVI TALAS: Policija u Preševu registrovala još 6.000 izbeglica

Podeli vest

Policija je u Prihvatnim centru za izbeglice sa Bliskog istoka u Preševu registrovala je 5.878 novih izbeglica koje su u Srbiju ušle iz Makedonije, čime je ukupan broj registrovanih izbeglica-migranata u Srbiji u ovoj godini dostigao 314.267 ljudi, saopšteno je danas

MUP je naveo da je u sredu registrovao i oko 220 izbeglica iz Avganistana i Sirije koje su ušle na teritoriju Srbije iz Bugarske, na području Dimitrovgrada, Negotina i Zaječara.

BERLIN NE POPUŠTA Nemačka vraća desetine hiljada azilanata na Balkan!

UNCR je saopštio da je u Preševu u sredu kao izbeglica registrovan i čovek iz Sirije koji je sa sobom vodio dvanestoro dece, od kojih ni jedno nije bilo njegovo.

Uz pomoć makedonskih vlasti, odakle su deca i čovek ušli u Srbiju, procenjeno da nije reč o trgovini ljudima.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hercegov Grad

pre 8 godina

Bas me zanima prica nasih pijarova koji tumace vrednosti Evrope i velicaju nasu propusnu moc izbeglica /od toga 30% tetoristi i buducih teroristi/? Dobili su dosta pohvala, kicnog djeparca i garancije buducnosti u vlasti. \n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija