• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/informer

01.11.2015

14:41

ĆERKA KOPILOTA A-321 NEĆE DA ĆUTI:  Tata mi je rekao da je avion u lošem stanju!

Vesti

ĆERKA KOPILOTA A-321 NEĆE DA ĆUTI: Tata mi je rekao da je avion u lošem stanju!

Podeli vest

Istraga o padu ruskog aviona A-321 koji se srušio na Sinaju je u toku, a zvanična obaveštenja o informacijama iz dve crne kutije aviona se i dalje čekaju. Međutim, ćerka kopilota aviona Sergeja Trukačeva rekla je da je razgovarala sa ocem pre leta i da joj se požalio na tehničko stanje aviona

Natalija Trukačeva, supruga nastradalog kopilota, izjavila je za jednu rusku televiziju da se njena ćerka čula sa ocem pre leta iz Šarm el Šeika i da joj se on požalio na tehničko stanje aviona.

Ipak, predstavnica kompanije "Kogalimavija", Oksana Golovina, insistirala je da je 18 godina star avion bio u perfektnom stanju i da je pilot Valeri Nemov bio izuzetno iskusan i da je do trenutka nesreće imao 12.000 sati leta.

Takođe, egipatski zvaničnici su prethodno izjavili da je avion izgubio kontakt sa kontrolom leta, kao i da se pilot žalio na tehničke probleme u avionu, zbog čega je želeo da sleti na najbliži aerodrom.

lifenews.ru

Po nekim podacima, pilot je u agoniji želeo da sleti u pustinju, ali nije uspeo u svojoj nameri.

Međutim, egipatski ministar civilne avijacije, Hosam Kamal, rekao je da to nije tačno, jer se pilot ni u jednom trenutku nije požalio kontroli leta, niti je tražio prinudno sletanje.

Egipatski premijer izjavio je da su tvrdnje Islamske države da je pad aviona njihovih ruka delo zapravo lažne i da je najverovatnije problem bio u tehničkom stanju aviona. Za sada, tri avio kompanije "Emirates", "Er Frans" i "Lufthansa" ne žele da lete iznad Sinaja dok se ne utvrdi da li vreba opasnost od islamista.

http://lifenews.ru/

Ruski avion Erbas A-321 srušio se juče ujutru u Egiptu 23 minuta po poletanju, a preživelih nema. U avionu se nalazilo 138 žena i 25 dece, uzrasta između dve i 17 godina.

PROČITAJTE JOŠ

INFORMER.RS ISPRED RUSKE AMBASADE Gde ste braćo Srbi?! Niko ni da zapali sveću za stradale u avionu!

(FOTO) PAD RUSKOG AVIONA: Tela nastradalih letela osam kilometara od mesta nesreće

(VIDEO) MOŽDA IMA PREŽIVELIH U SRUŠENOM RUSKOM AVIONU! Spasilački timovi čuli glasove putnika?!

(FOTO/VIDEO) TRAGEDIJA RUSKOG AVIONA: Od maja 2014. nije bio na tehničkom pregledu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vojkan

pre 8 godina

Dali su one granate bile neispravne sto pogubise decu iz Sirije nikog ne interesuje.

RUS BI OVDE MOGAO DA SLETI KAO

pre 8 godina

Da nije pogodjen u vazduhu!! Umuknite vec jednom koji ce otac da plasi cerku tehnickim problemima pred let. Spinovani placenici kao kod tragedije nemackog aviona u Francuskoj. I u Egiptu su pozurili francuski strucnjaci da objasne uzrok pada aviona kao da je Egipat jos uvek njihova kolonije, ne nego su ih Amerikanci brze bolje poslali.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija