• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

02.11.2015

13:07

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POTRESNO! Prvi snimci s mesta pada ruskog aviona: Krv, dečije patike, istopljeni telefoni...

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POTRESNO! Prvi snimci s mesta pada ruskog aviona: Krv, dečije patike, istopljeni telefoni...

Podeli vest

Krhotine i izgoreli delovi aviona rasuti po Sinaju dočekali su novinare ruske medijske kuće "Raša tudej" kojima je prvima dozvoljen pristup mestu pada letelice

Stručnjaci ruskog Ministarstva za vanredne situacije neprekidno rade na terenu kako bi dopremili ostatke žrtava u Rusiju i istražili uzrok nezapamćene avionske nesreće u kojoj je u subotu poginulo 224 putnika.


 
Novinari "Raša tudeja" napravili su prvi snimak sa mesta nesreće na kojem se vide ostaci letelice, krv i razbacan prtljag.

SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆI:

 
Avion s posmrtnim ostacima 144 osobe poginule u padu ruskog aviona s 224 putnika i članova posade u subotu u Egiptu sleteo je jutros u Sankt Peterburg, saopštile su lokalne vlasti tog grada.
 
Članovi porodice žrtava su predali uzorke DNK za lakšu identifikaciju tela na aerodromu u Sankt Peterburgu gde su dočekali avion.


 
Egipatske vlasti saopštile su kasno sinoć da su pronađena skoro sva tela u pustinji Sinaja gde se srušio avion.

Drugi avion s posmrtnim ostacima žrtava ruskog aviona koji se srušio u Egiptu večeras treba da stigne u Sankt Petereburg, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

NOVA TEORIJA O PADU RUSKOG AVIONA: Ni kvar, ni raketa, nego BOMBA!

TUGUJE CELA RUSIJA Avion sa telima poginulih sleteo na aerodom Pulkovo u Sankt Peterburgu!

MOSKVA: Svaki mogući uzrok pada aviona biće ispitan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17