• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

07.11.2015

11:38

OTKRIVENA BRITANSKA TAJNA: Islamisti u avgustu raketom gađali putnički avion za Egipat!

Vesti

OTKRIVENA BRITANSKA TAJNA: Islamisti u avgustu raketom gađali putnički avion za Egipat!

Podeli vest

Britanski mediji objavili su danas senzacionalnu, a skrivenu informaciju, da je u avgustu avion kompanije "Tomson" bio gađan raketom iznad Šarm el Šeika

 

List "Dejli Mejl" je objavio da je raketa iznad Egipta poletela ka putničkom avionu sa 189 britanskih turista, koji do danas nisu znali da su ih sekunde delile od pogibije!

Po tvrdnji pilota i kabinskog osoblja, koji su jedini znali šta se dogodilo, raketa je za 300 metara "promašila" avion, koji je izveo manevar kada je uočeno da je lansirana smrtonosna naprava.

Lansiranje rakete je registrovala i egipatska vojska, koja je posle incidenta obavestila Britance da je u pitanju bila njena vojna vežba, ali na Ostrvu nikada nisu poverovali u tu verziju, jer su smatrali da Egipćani žele samo da umanje štetu i da zaštite domaći turizam.

Inače, još u julu je britansko ministarstvo spoljnih poslova izdalo preporuku svojim turistima da ne idu u Egipat i Tursku.

FRANCUSKA TV O PADU RUSKOG AVIONA: Na snimku crne kutije se čuje eksplozija!

PUTIN IZDAO NAREDBU: Rusi obustavili avio saobraćaj sa Egiptom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maganik

pre 8 godina

"Mirko, pazi metak!!! Uf, uf, fala Slavko". Pa onolikom šklopocijom izveo manevar kao lovački avion. Gluposti. Ovi se ubiše da pokažu sa su islamisti postavili bombu. Šta hoće da sakriju po svaku cijenu??? Neće uspjeti. Putin će saznati istinu, a onda ............. Kazna će biti strašna.

Maganik

pre 8 godina

I đe baš sad da se otkrije takva "tajna". Pa ja bih se falio cijelom svijetu da sam uspio dđambo-džetom izvesti manevar izbjegavanja rakete. Ali ko imalo zna ponešto o tome, zna da je to laž i da to nije moguće izvesti takvim avionom.

ana

pre 8 godina

Ameri i GB su bili mirodjije u toj corbi garant.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija