• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

07.11.2015

18:14

(VIDEO) U DELIRIJUMU ZBOG KIMA: Ovakvu esktazu za nekim liderom još niste videli!

Vesti

(VIDEO) U DELIRIJUMU ZBOG KIMA: Ovakvu esktazu za nekim liderom još niste videli!

Podeli vest

Severnokorejska televizija iz meseca u mesec obaveštava narod što je sve Kim Jong-un radio. Postoje snimci koje je bolje ne komentarisati

Možda je pametnije ostaviti gledaocu da ih doživi kako već želi, kao ova koju je objavio jedan korisnik Jutjuba koji i inače vredno prenosi sve što severnokorejska državna televizijska stanica prikazuje.

Pogledajte kako to izgleda kada vođa prolazi u autobusu pored naroda.

Snimak je izrezan je iz tradicionalnog informisanja naroda šta je Kim Jong-un sve činio za njegovo dobro unazad 30 dana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 8 godina

Bože me sačuvaj ovaj narod hoće da potrga simpatičnog bucka sa modernom frizurom, a oni to prikazuju kako ga narod obožava - sirotan.

dan

pre 8 godina

Ovako ce biti i u Srbiji sa velikim vodjom za pet-sest godina.

dengsjaoping

pre 8 godina

starije generacije pamte da smo i mi, srbi u tadasnoj sfrj slicno ovome bili u ekstazi za velikim vodjom TITOM. ovi mladi o tome ne znaju mnogo jer je to izbaceno iz udzbenika odavno. sada vidimo gde smo i kako smo prosli posle njegove smrti. kako ce proci ovi nesretnici korejci, videcemo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija