• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2015

01:37

(VIDEO) POTRESNE SCENE PARIZA: Leševi na ulicama, Ajfelov toranj u mraku!

Vesti

(VIDEO) POTRESNE SCENE PARIZA: Leševi na ulicama, Ajfelov toranj u mraku!

Podeli vest

Najmanje 160 osoba ubijeno je u seriji odvojenih, ali po svemu sudeći, koordinisanih terorističkih napada u centru Pariza, zbog čega je francuski predsednik Fransoa Oland proglasio vanredno stanje u celoj zemlji i naredio momentalno zatvaranje granica

Francuska policija je građanima u pariskoj regiji preko društvene mreže tviter preporučila da "izbegavaju da izlaze osim u slučaju nužde" zbog večerašnjih napada u glavnom gradu te zemlje. 

Mestima okupljanja je preporučeno da ojačaju nadzor i da prime one kojima je potrebno, kao i da prekinu sa manifestacijama i zbivanjima i unutar objekta i napolju. 

Na Ajefolovoj kuli su u znak žalosti ugašena svetla.

Izvor blizak istrazi saopštio je da su napadi sprovođeni na sedam različitih mesta.

Osim toga, ističe se i da je napad u Parizu zbog broja lokacija koordinisaniji čak i od napada 11. septembra u Njujorku.

Sve bolnice u Francuskoj su na dužurstvu, a policija je građanima na redila ostanak u kućama. Takođe, 1.500 vojnika mobilisano je samo za Pariz.

U isto vreme mediji javljaju da je u jednom izbegličkom kampu u blizini Kalea izbio požar. Nije poznato da li je požar izbio slučajno ili je reč o osvetničkom činu.

Francuska vlada je u stalnom zasedanju od kako se napad dogodio, na ulicama se nalazi oko 30.000 policajaca, a navodi se da su teroristi iz Francuske.

PROČITAJTE JOŠ: 

(VIDEO) POKOLJ U PARISKOM POZORIŠTU: Upad specijalaca, teroristi ubili skoro 118 talaca?!

(VIDEO) MASAKR U PARIZU! Vanredno stanje u Francuskoj, vojska na ulicama!

PARIZ GORI- DŽIHADISTI SLAVE: ID na drštvenim mrežama veliča terorističke napade!

ANA ZAROBLJENA SA ŠVAJNIJEM U PARIZU! Srpska teniserka ostala na stadionu sa igračima Nemačke!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Samo primajte što više muslimana u Evropu,što više...

CIRINELA

pre 8 godina

Tako smo mi svojevremeno izigravali humanitarce i stitili "albance" od rezima Envera Hodze pa smo debelo nagradjeni.

Djole

pre 8 godina

Za neverovati je da i u trenutku ovakve tragedije,umobolnici imaju potrebu,da ostavljaju ovako sulude komentare!

Mirotvorac

pre 8 godina

Sve se placa sve se vraca!!!!!! Bombardovali ste i SATANIZOVALI SRBIJU zajedno sa amerikcima i ostalim evropskim gnjidama koji su u NATO govnima!!!!! KOSOVO I METOHIJU STE OTELI OD SRBIJE I DALI TERORISTIMA ALBANSKIM !!!! SVE CETE PLATITI I SVE VRATITI!!! TI ISTI VAS KOLJU I UBIJAJU TAKO STE ZASLUZILI!!!! AMERIKANCI SU VAM SVE TO SREDILI !!! SAD TREBA DA VAS ZASTITE ZOVITE IH ONI SU SVETSKI POLICAJCI!!!!!!

ivan

pre 8 godina

islamska drzava pa to su vasi prijatelji vi ste ih naoruzali zajedno sa usd pa eto tako je to , nek je laka zemnja poginulima .

badza

pre 8 godina

Iza Hitlera je ostalo nesto od Evrope,iza ovih nista.

Bilja

pre 8 godina

Vučić i dalje prima migrante, ove probleme ćemo i mi imati.

Deda Trifun

pre 8 godina

Saucesce francuskom narodu u uzasnoj tragediji. Ali:ISIL je cedo "zapadne demonkratije"(USA i njihovih NATO vazala). Francuska je tu aktivno ucestvovala.Setimo se samo Libije i Gadafija...Stvorili su frankestajna i napravili problem celom svetu!

RadeS

pre 8 godina

Zbog nakaradne politike predvođene SAD Evropa je ušla u haotično stanje koje će se samo razvijati. Potrebno je vratiti sisteme vrednosti od pre 50 godina, u svim segmentima društva. Počev od temelja Hrišćanstva, odnosa prema radnicima, prema homoseksualcima, porodici sa dominantnim ocem, vaspitanju dece i njihovim obavezama a ne pravima, oblačenju na javnim nastupima, izlascima u grad, proizvodima zatrovanim svim i svačim..... Došli smo u fazu Sodome i Gomore i nezaustavljivo idemo ka kataklizmi i nezamislivom haosu. Sve vrednosti smo okrenuli naopačke i anarhična ulica nas vaspitava. Pogledajte njihov satirični list kome zbog lažnog prava na mišljenje niko nije stao na put ? Pogledajte prostituciju svuda oko nas počev od porodice... Pogledajte bolesnu gej populaciju koju protežiraju svuda... Pravoslavlje uništavaju a pravoslavne vrednosti zabranjuju....Ovo što se desilo ima koren u svemu ovome.

marko

pre 8 godina

Sto ste dirali Pokojnog Puk. Muaemera e sad sta je tu je,

Cole5

pre 8 godina

tako francuzima treba, nezaboravite da im je vojska ratovala na strani muslimanskih terorista i da su podrzavali aliju izetbegovica u ratu protiv srba, e sad isti oni teroristi sa kojima su rame uz rame ratovali u bosni, odsecali srpske glave i sutirali ih, ubijaju po francuskoj. svako dobije po svojoj zasluzi pa tako i francuzi, pride sto su sa amerima i englezima ubili gadafija i sadama huseina jedine brane protim islamskog terorizma.

Branko

pre 8 godina

To bi sve zemlje EU kao i mi trebali da uvedu i da sve Izbeglice vrate odakle su došli (zemlje porekla).Cela Evropa kao Svet vide sada kakvu pošast primaju do sada Nemačka,Francuska,Švedjani su uveli zakon bez Validnih papira nema ulaska u zemlju,što apsolutno odobravam jer i kod njih je problem sa zapošlavanjem.Zato prst na čelo kada su u pitanju Izbeglice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17