• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2015

12:23

SIRIJAC IMAO LAŽNI PASOŠ! Terorista prošao celu Evropu sa falsifikatom!

Vesti

SIRIJAC IMAO LAŽNI PASOŠ! Terorista prošao celu Evropu sa falsifikatom!

Podeli vest

Sirijac koji je prošao preko Grčke i Srbije, preko pola Evrope do Pariza, gde je napravio masakr nad nedužnim stanovništvom, imao je kod sebe pasoš na lažno ime, smatra francuska policija

 

Po mišljenju Francuza, ovaj falsifikat je urađen u Turskoj, što jasno govori da u toj zemlji islamisti imaju veoma jaku bazu odakle šalju teroriste kako iz Evrope na front, tako i u obrnutom smeru, uz snažnu logističku pomoć.

Sirijac koji je učestvovao u masakru u Parizu je nosio pasoš na ime Ahmed Almuhamed, koje mu je, gotovo sigurno "dodeljeno" u Turskoj i kojim se registrovao u Grčkoj, Makedoniji, Srbiji, Hrvatskoj, Austriji, sve do Francuske.

Twitter

Informacije govore da lični podaci koji se unose u pasoš ne odgovaraju pravim brojevima koje dobijaju Sirijci po rođenju u svojoj državi, poput matičnog broja.

Kako se zaista zvao terorista koji je izveo pokolj u Parizu ostaće, barem za sada, misterija.

Drugi pasoš, egipatski, za koji se sumnjalo da pripada drugom napadaču, ispostavilo se da je vlasništvo navijača koji je došao na utakmicu Francuska - Nemačka.

 

 

 

 

 

 

 

 

MUP SRBIJE POTVRDIO PISANJE INFORMERA: Sirijski terorista je prošao kroz Preševo i Srbiju do Pariza!

RANJENO NAJMANJE ČETVORO SRBA U PARIZU! Troje teže povređeno, ali su van životne opasnosti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija