• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.11.2015

22:35

(VIDEO) JE*ENO, NEMATE PRAVA DA UBIJATE! Evo šta je musliman iz Britanije poručio džihadistima

Vesti

(VIDEO) JE*ENO, NEMATE PRAVA DA UBIJATE! Evo šta je musliman iz Britanije poručio džihadistima

Podeli vest

Na "Jutjubu" je osvanuo video u kom jedan musliman, za koga se veruje da je iz Velike Britanije, iznosi svoje viđenje masakra u Parizu u kome je ubijeno 129 ljudi a na desetine su ranjene

U tri minuta dugom video klipu on je zgroženo konstatovao da su među žrtvama bili i drugi muslimani.

- Pitanje, imate li pravo da ubijate?! Ne, jebe*o, nemate! Ako vam se ne sviđa ovakva zemlja, zašto ste jebe*o došli? Ako ne poštujete ovu zemlju, zašto ste jebe*o došli?! Došli ste zato što ste verovali da vam pravo daje zaštitu, zato što vas štite zakoni, zato što ekonomija raste - grmi ovaj pripadnik muslimanske vere.

(VIDEO) NAPAD POD LAŽNOM ZASTAVOM Novi dokazi bacaju sumnju na zvaničnu verziju masakra u Parizu!

On je dodao da Islam nema ništa sa nasiljem ili netolerancijom.

- Koja je vaša religija, moja religija, naša religija? Šta vas islam uči? Islam vas uči da budete tolerantni prema pripadnicima druge vere. Ali ako njihovi pogledi ne poštuju to što vi radite, pa zar da zbog toga ubijate? U 21. veku? Prihvatite ove zemlje, zakon Islama ovde ne vlada - naveo je on.

UBIJEN ORGANIZATOR MASAKRA U PARIZU?! Francuska policija likvidirala džihadistu, pariski tužilac negira
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija