• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: slobodnaevropa.org

19.11.2015

23:22

PUTINOV ZAHTEV: Zapad da Rusiji prizna prevlast u zemljama bivše SFRJ?!

Vesti

PUTINOV ZAHTEV: Zapad da Rusiji prizna prevlast u zemljama bivše SFRJ?!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin ima “samo jedan” zahtev koji se mora ispuniti da bi se Moskva priključila globalnoj anti-terorističkoj koaliciji

Putin od Zapada zahteva da se Rusiji prizna prevlast i pravo interesne zone u svim zemljama bivše Jugoslavije, Sovjetskog Saveza i potpisnicama Varšavskog pakta, saznaje Atlantski savez Crne Gore u dobro obaveštenim međunarodnim krugovima.

Predsednik Atlantskog saveza Crne Gore Savo Kentera smatra da je ovaj Putinov zahtev iracionalan.

- Prvenstveno, ni ta Rusija nije imuna na terorizam. Juče je potvrđeno da su teroristi oborili njihov avion u kom je bilo 224 ljudi. Sada traže način da naplate sopstvenu, a potom i tragediju koja je zadesila Francusku. Vrhunac licemerstva je što uključivanje u međunarodnu akciju protiv terorizma žele da naplate tuđim zemljama, uključujući i Crnu Goru”, smatra Kentera.

On kaže da je priključivanje Moskve globalnoj borbi protiv terorizma od velikog značaja, ali ističe i da “Zapad neće uvažiti ovakve sulude zahteve koji nikako ne mogu doprineti jačanju saradnje sa Rusijom”.

Predsednik Francuske Fransoa Oland će naredne sedmice posetiti Vašington i Moskvu, kako bi počeo pregovore o stvaranju velike anti-terorističke koalicije.

PROČITAJTE JOŠ

PUTIN PORUČIO LIDERIMA: Hajde da se ujedinimo protiv terorizma!

LAZANSKI BEZ PARDONA: Evropa u krvavom apsurdu, izginule ruske turiste niko nije žalio!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zeljko petrovic

pre 8 godina

Los vam je izvor informacija,pa da pomognemo i nadam se da se "tata" Vladimir Vladimirovic Putin nece naljutiti.Sve pravoslavne zemlje Balkana Grcka,Bugarska,Srbija(sa pripojenom Crnom Gorom i Kosovom i Metohijom i Republikom Srpskom),deo Rumunije(naseljen pravoslavnim zivljem) ce biti pod patronatom i zastitom Rusije.

Sever

pre 8 godina

Ne daj Boze ovo sto si nabrojao! To je direktan akt izdaje koji si sad pocinio!!! Hvali Boga sto ne zivis u Titovo vreme, za ovo bi te pojeo mrak!!

king

pre 8 godina

hahhahahhahhhahah umirem od smijeha kao prvo ovo nikad nije trazio kao drugo sve da je nikad niko na to nece pristati samim tim gluposti teske od strane propagande

Južbina

pre 8 godina

I utom se MN probude a noge otkrivene i promaja struji kroz sobu! Ipak bi vi, novinari, morali da vodite računa i ne objavljujete ovakve gluposti.

100jko van gogh

pre 8 godina

nemam pojma sto je Putin podlego zapadu i umjesao se u Siriju.Poslije americkog proglasenja da su diktatori Husein ,Gadafi,Mubarak,..i unistenja tih zemalja dosao je red na Siriju.Sirijski predsjednik Bashar Al Assad proglasen je diktatorom i zapad je poceo da pljuje medijski po njemu da bi dobili zeleno svjetlo da uniste Siriju.Svijetu je vec bilo dosta te americke politike i provalili su ih pa su arapi iz svih zemalja rekli ''ne'',necete vi nego cemo mi da rijesimo svoj problem!!! O cemu pricamo????? Ako amerika i zidovi i nato rijesavaju tamo problem nametnice svoju vlast.Posto im ovi nedaju nego sami oce da rijese probleme zapad se usprotivio.A Rusija? Ispocetka su bili dobri prijatelji Asad i Putin a amerika je riknula zbog toga,sta je sad problem?

Dragomir

pre 8 godina

Ово је само још једна измишљена пропаганда по наређењу пензионисаних америчких генерала који никако да одустану од идеје да војним акцијама успеју да украду од Русије нафту и гас?То се,бре,острвило ки нездрави и ники их није обавестио да им около Америке Сједињене пливаду руске подморнице АТОМСКЕ.Ем пливаду на атомски погон и ем могу да пуцаду атомске бомбе!Ајд сад ти то објасни америчким генералима?Увек ћу да вас подасетим да је у Вијетнаму погинуло ПОТПУНО НЕПОТРЕБНО 60 000 хиљада амер војника?Знате ли колико од тога су изгинули због погрешног бомбардовања и лоше топничке канонаде по својима?Да вам напишем не би сте вјеровјали!Ел сам добро написао задњу реч браћо срби из Босне?

kristalno jasno

pre 8 godina

Gospodine Putine svaka čast.Izgleda da neko treba da shvati da su 2+2 četiri.Mijenjaju se vremena i ide se od đavola ka SVEVIŠNJEM.Đavole poslati tamo gdje im je i mjesto.Vrijeme normalnih ide.Šta da se radi,bolesnik treba da leži u krevetu,BOLEST MOŽE DA BIDE IZLJEČIVA !!!

GAGA

pre 8 godina

Ово ми звучи као нека новинарска патка.Путин никад није трговао нарочито не са територијама.У ово може да поверује само неко ко појма нема о дешавањима у свету.

raso kundacina

pre 8 godina

Veliki Putin i velika mocno nauruzana Rusija polomoce zube na maloj ali dicnoj zemlji Crnoj gori.Nikad crnogorci nece biti pod sapom Velikog Putina.Da jesu podjeljeni ali na kraju pobjedice Titovi pioniri i omladinci koji nemaju rezervne drzave samo svoju Crnu goru.Teza i mucnija ce biti borba za nezavisnost u samoj Crnoj gori nego sa Velikom Rusijom i Velikim Putinom sto je sokantno zar ne!

Nikola

pre 8 godina

Gej enklava Vatikan preko Amerike izvodi zlo po svetu I krije se u difoltu iza nje. Anti hrist sve spinuje. Da nije i Putin rogonja (Čitaj: Iniciran u jezuitu)?! Činimi se da je u pitanju unapred dogovorena igra. A ako nisam u pravu Vi G-dine Putine ne smete da oklevate. Oči sveta su uperene u Vas-Spasitelja. Nema kompromisa sa umno poremećenim pedofilima iz Vatikana. Vatikan je izveo državni udar u Ukrajini radi napada na Rusiju i otimanja Sibira. Sibir je u pitanju. Ako Vi prvi ne udarite, Vatikan će udariti na Rusiju. Ne oklevajte. Smesta ispalite tri nuklearne rakete na: Vatikan, Vašington I London da spasite čovečanstvo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija