• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

21.11.2015

16:30

UZBUNA U LONDONU: Evakuisan metro, policija u ukradenom automobilu uhapsila tri osobe!

Vesti

UZBUNA U LONDONU: Evakuisan metro, policija u ukradenom automobilu uhapsila tri osobe!

Podeli vest

Ukradeni BMW sa belgijskim tablicama izazvao je danas uzbunu u centru Londona, a u policijskoj akciji uhapšena su trojica muškaraca, dok je deo grada u kojem se odvijala akcija bio potpuno blokiran, navode britanski mediji

U akciji hapšenja učestvovali su i policijski helikopter, ambulantna i vatrogasana kola, navodi list "Indipendent".

Policajci su tokom akcije blokirali to područje, zaustavili saobraćaj na ulici Blekfrajars i raskrsnicu Sent Džordž, a takođe su upozoravali građane koji su se zatekli na licu mesta da se odmaknu od prozora.

Portparol londonske policije je naveo da su ulice blokirane zato što je sumnjivo vozilo zaustavljeno na raskrsnici dva puta.

- U 13:44 u subotu 21. novembra, policija je zaustavila vozilo na Blekfers putu kod uključenja za Kembridž cirkus. Trojica ljudi koji su se nalazili u vozilu su uhapšeni, pod sumnjom za krađu vozilai dodao da se oni trenutno nalaze u pritvoru u jednoj policijskoj stanici na jugu Londona -  saopštili su iz Skotland Jarda. 

 

 

 

Na tviteru se može videti da vozilo marke BMW iz kog je uhapšeno troje lica nosi belgijske registarske tablice. Takođe tviteraši javlju da je incident već završen.

Nakon što je akcija hapšenja okončana, saobraćaj je ponovo krenuo ulicom Vaterlu, dok su raskrsnica Sent DŽordž i ulica Blekfrajars ponovo otvorene.

 

 

Podsećamo da su jutros brojni britanski mediji preneli priču da su islamistički komandanti navodno u kontaktu sa fanaticima u Velikoj Britaniji sa kojima redovno komuniciraju o količini oružja i municije koju imaju.

Oni su savetovali britanskim džihadistima da ne dolaze u Siriju već da čekaju naredbe tu gde jesu. 

Belgija je danas podigla nivo uzbune u Briselu na najviši, četvrti nivo, zatvorivši metro i upozorivši građane da izbegavaju mesta na kojima ima puno ljudi, zbog "ozbiljne i neposredne" pretnje napadom.

PROČITAJTE JOŠ:

​PANIKA U BELGIJI! Moguć napad, podignut nivo uzbune!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
UFOLOG

pre 8 godina

Nije im ništa samo se malo uplašili. Što kaže naš narod: "Prpa bato"!! Ili kraće "Zort".( Neka stara turska reč za strah)

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija