• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.11.2015

13:25

I BRITANCI KREĆU U LOV NA DŽIHADISTE U SIRIJI! Kameren traži dozvolu za vazdušne napade

Vesti

I BRITANCI KREĆU U LOV NA DŽIHADISTE U SIRIJI! Kameren traži dozvolu za vazdušne napade

Podeli vest

Vojna operacija Velike Britanije u Siriji mogla bi da počne kroz dve nedelje. Sve zavisi od britanskog parlamenta...

Operacija Velike Britanije protiv pozicija Islamske države u Siriji mogla bi da počne već kroz dve nedelje, ako britanski parlament glasa za davanje takvog mandata Vladi, prenosi "Skaj njuz".

DŽIHADISTI DOBILI PO PI... Ruski specijalci likvidirali 10 terorista ISIS u akciji na severu Kavkaza!

- Dejvid Kameron pokreće finalni pokušaj da dobije podršku za vazdušne napade u Siriji - saopštila je televizija, dodavši da se glasanje u parlamentu očekuje u naredne dve nedelje.

- Prvi letovi protiv ID mogu početi samo par sati nakon zasedanja, ako parlament glasa 'za' - navodi "Skaj njuz".

Reuters

Velika Britanija učestvuje u operaciji koalicionih snaga u Iraku koje redovno izvode udare po pozicijama ID, mada je 2013. godine parlament Velike Britanije odbio da dâ mandat za izvođenje slične operacije u Siriji.

OBAMA PODRŽAO MOSKVU: Putine, goni do kraja teroriste koji su pobili Ruse!

Poslednjih meseci premijer i šef odbrane više puta su saopštavali da nameravaju ponovo da se obrate parlamentu za dobijanje ovog mandata. Međutim, oni su naglasili da će se prvo potruditi da dobiju podršku što više parlamentaraca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
badza

pre 8 godina

Za vazdusne napade i bombardovanje Srbije nisu trazili odobrenje od nikoga pa ni od svog Parlamenta,vec su jedva cekali da pocnu sa prosipanjem bombi po nama.A za dzihadiste treba im odobrenje i saglasnost svih.Dzukele Engleske.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija