• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik/Informer.rs

26.11.2015

13:32

ERDOGAN PONOVO PRETI RUSIMA: Opet ćemo im srušiti avion, ako se drzne da pređe našu granicu!

Vesti

ERDOGAN PONOVO PRETI RUSIMA: Opet ćemo im srušiti avion, ako se drzne da pređe našu granicu!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će u slučaju kršenja turskih vazdušnih granica njegova zemlja odgovoriti na isti način kao prilikom incidenta sa obaranjem ruskog bombardera Su-24

- Ako se danas dogodi isto takvo kršenje naših vazdušnih granica, mi ćemo dati isti takav odgovor“, rekao je on na sednici šefova seoskih administracija u Ankari.

PUTIN ČEKA TURKE: Još nismo čuli vaše izvinjenje ni predloge za nadoknadu štete i kažnjavanje zločinaca!

Moskva i Ankara našle su se u žestokom klinču, nakon što je Turska oborila ruski avion Su-24 u Siriji. Ruski predsednik Vladimir Putin je ovaj napad okarakterisao kao „nož u leđa Rusiji od saučesnika terorista“ i upozorio je da će obaranje ruskog aviona imati ozbiljne posledice po rusko-turske odnose.

- Turska smatra Rusiju strateškim partnerom i uznemirena je njenom reakcijom na incident sa Su-24 - rekao je Erdogan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar Pan

pre 8 godina

,, Turska smatra Rusiju strateškim partnerom i UZNEMIRENA JE njenom reakcijom na incident sa Su-24,, - rekao je Erdogan Suljo Veličanstveni. Obratite pažnju na rečnik . Zar nije jasno da je ovako bolesnu izjavu mogao da napiše samo neki NATO ćata . Ovakve izjave Turci nikada ne upotrebljavaju, one su tipične za NATO, klasična zamena teza ... Iskopam ti oko i uznemirim se što si kriknuo ... pravi verbalni Diznilend ...

Milance

pre 8 godina

Kurce se jer su sigurni da ih Rusi ne smeju napasti.Jedna losa procena moze dovesti do kataklizme.Drugi put im Rusi nece oprostiti.Za sad verujem da ce biti dozirane odmazde od strane Rusa.

bubasvaba

pre 8 godina

Glupljeg i nepismenijeg coveka nisam video on bi da se igra i da ga za njegove greske jos i rusi postuju ???? ovakvu glupost nisam mogo ni da zamislim .

Lala iz Banata

pre 8 godina

Инцидент..? Са смртном последицом..? Сматра Русију још увек "стратешким партнером"...? Нек Вам је Бог у помоћи, и Вама и Вашој деци - уколико сте уопште и помослили на њих пуцајући на Руса..... Као и сваки бедни разбојник пред судом јавности се браниш лажима, и тражиш лажне сведоке, који ће те на оном, правом суду - бранити....

ccc

pre 8 godina

A posle ce vam vrag biti kriv, nemojte reci da vas nismo upozoravali, mirni!!!!

Filip

pre 8 godina

E pa sada ces samo da pokusas, a sta ce da bude... E to bih bas voleo da vidim!

Beloica

pre 8 godina

Oces Turko samo ovog puta nece ni tvoji avioni da se vrate kuci budi siguran

Joca

pre 8 godina

U celoj ovoj stvari jedna je stvar opasna, NATO(Turska) je počela da podiže ulog u ovoj igri, imam osećaj da su sigurni da Rusi neće smeti da odigraju do kraja. Bilo bi dobro da Rusi odigraju mudro, ali u više delenja karata, da se tako izrazim, a ako kojim slučajem odigraju na sve ili ništa (Putim ima muda i za to), neće biti dobro za nikoga, a najmanje za amere(turci će u ovoj priči biti kolateralna šteta), jer vrlo je bitna i veličina teritorije i njena naseljenost u slučaju totalnog udara, do kog bi svakako na kraju došlo zbog operativnosti "Perimetra" i "ERCS-a". Kako god bilo nije dobro, Rusi će se svakako osvetiti turcima, a na koji način ostaje da vidimo.

sasa

pre 8 godina

jedan dobar podmornicki napad u neki njihov brod pa nek oni dokazuju dal su rusi ili nisu . Ma diverzant da posalju i da dignu erdogana u vazduh.

Sho

pre 8 godina

prava odmazda bi bila naoruzavanje kurda kojih u turskoj ima oko 20 miliona i eto haosa i raspada turske. Takva govnjiva tvorevina ne zasluzuje da postoji.

baki

pre 8 godina

ovo je sve dobro ovi ih namstaju samo tako i ako bog da Konstntinopolj ce da bude gde i treba i gde je bog rekao a ovi ostali nadri hriscani za sad rade pravu stvar namestaju turke tacno gde treba :)))

Lala iz Banata

pre 8 godina

Tako kaže i Pismo, Turske neće biti u Evropi - Grčka će "oboriti" prvi sledeći turski avion, a onda Rusija kreće u pomoć pravoslavnoj Grkoj... Carigrad postaje Pavoslavni, ponovo se vraća, tako nekako ovaj scenario predstavlja zapis Proroka....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija