• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

26.11.2015

23:08

(VIDEO) OVO JE UBICA RUSKOG PILOTA: Komandant Turkmena Čelik javno se hvali nedelom!

Vesti

(VIDEO) OVO JE UBICA RUSKOG PILOTA: Komandant Turkmena Čelik javno se hvali nedelom!

Podeli vest

Ubica ruskog pilota iz oborenog aviona Su-24 u blizini tursko-sirijske granice je građanin Turske, komandant Turkmena u Siriji Alpaslan Čelik, koji se na video-snimku otvoreno hvalio kako je njegova banda pucala na pilote koji su se katapultirali

Komandant Turkmena u Siriji i članovi njegove bande pucali su na ruske pilote, a kasnije su to sami priznali pred kamerama.

Kada smo ih uhvatili oni su već bili mrtvi“, rekao je Čelik.

„Obojica?“, zapitao je novinar.

„Obojica!“, potvrdio je komandant i dodao da će njegovi drugovi da ih donesu.

„Oni su poginuli dok su se spuštali na zemlju?“, ponovio je novinar pokušavajući da utvrdi tačan sled događaja.

„Da, naši drugovi su pucali na njih sa zemlje. Svi smo pucali. Oni su poginuli u vazduhu“, potvrdio je Čelik.

Reči komandanta Čelika, međutim, nisu istina, budući da je drugi pilot preživeo. 

Komandant Turkmena u Siriji Alpaslan Čelik ispostavilo se da je građanin Turske, sin bivšeg gradonačelnika grada Keban. Pripadnik je radikalne militarizovane organizacije koja je povezana sa turskom partijom nacionalnog pokreta.

Sirijski Turkmeni sprovode politiku Erdogana u Siriji

Turkmenski odredi, koji se mahom nalaze na severu Sirije, bore se protiv sirijske vlasti još od 2012. godine. Prema nekim podacima, njih ima ukupno oko 10 hiljada i predstavljaju glavnu silu koja sprovodi tursku politiku u Siriji.

Deo Turkmena borio se zajedno sa Slobodnom sirijskom armijom protiv sirijske vojske koju predvodi predsednik Bašar el Asad. Njihov glavni cilj je svrgavanje Asada, a kako bi to dostigli pribegavaju i saradnji sa terorističkim organizacijama poput Nusra fronta.


PROČITAJTE JOŠ: 

(FOTO) RUSI OSVETILI UBIJENOG PILOTA! Razneli ISIS generala koji je učestvovao u obaranju Su-24

(VIDEO) PUTINOVA ODMAZDA: Ruski avioni pale naftna postrojenja džihadista povezana s Turskom!

ERDOGAN IPAK PODVIO REP: Zvao sam Putina da se izvinim, ali se on nije javljao!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stoltenberg i Milica Rakic

pre 8 godina

A nije on nego Brzezinski,Rokfeler I Soros oni su uz jos neke.

dragan vucinic

pre 8 godina

Ej bre reklama koja se vidi iz aviona.Lako se kurciti on prackom ili lovackom puskom a ja tenkom i avionima.Setimo se tenkova i dolazak Jelcinja na vlast.Zasto danas preds. Putin ne vrati krnju Rusiju u njene granice kakve su bile baja ili gedzovane moj!?niko o tome ne zeli da komentarise zar ne?

Joca

pre 8 godina

Dragane? Nije stvar u kurčenju, već u tome da ovaj tvoj jadni terorista, ima što imaju Rusi, ne bi , možda ni ti više bio tu gde si sada. Stvar je u ideologiji, civilizacijskim razlikama. Kada pukne pred našim vratima, možda će ti biti žao što ti je Čelik simpatičan.

Slavko

pre 8 godina

Uskoro ce biti kao pasteta u konzervi kad ga posete Kadirovi specijalci

zelezara smederevo

pre 8 godina

Hvala na informaciji, bićeš recikliran uskoro.

XXL

pre 8 godina

Dakle taj skot je pucao u glavu mrtvom ruskom pilotu. Budala pucao je u svoj narod turkmene šta god da su jer će sad brže da se rešava "pitanje turkmena" u Siriji tako da ga ili ih više - neće biti. Ne znam samo da li će toga idiota turkmeni slaviti kao narodnog heroja ili sveca? Ali bombe su im doletele u centar grada pa nek' razmisle u buduće da li će se radovati još jednom rusu na koga su pucali.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija