• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik/Informer.rs

07.12.2015

11:07

OŠTAR PROTEST SIRIJE SB UN: Amerika nas je mučki napala i ubila naša četiri vojnika!

Vesti

OŠTAR PROTEST SIRIJE SB UN: Amerika nas je mučki napala i ubila naša četiri vojnika!

Podeli vest

Sirijsko Ministarstvo spoljnih poslova uputilo je protesnu notu Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija zbog bombardovanja pozicija sirijske vojske, predvođene predsednikom Bašarom el Asadom, u kojem je stradalo četiri vojnika

Sirijsko ministarstvo potvrdilo je da je prilikom vazdušnih napada međunarodne koalicije, predvođene SAD, uništeno i skladište municije, dok je ranjeno još 16 vojnika.

OBAMA SE IGRA VATROM! Američka koalicija bombardovala Asadove trupe! Šta će reći Putin?!

Napadi su sprovedeni u provinciji Dejr el Zor.

"Sirija oštro osuđuje čin agresije od strane koalicije predvođene SAD, koji nije u skladu sa ciljevima i normama Ustava UN. Ministarstvo je uputilo protesnu notu Savetu bezbednosti UN i generalnom sekretaru Ban Ki Munu“, navodi se u saopštenju ministarstva.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ekolog

pre 8 godina

-Cemu se zaliti UN-u ?? Rentirajte od Rusa jedan komplet S-400 i zavrsena prica. ISIZ Vam pljacka svaki dan sa Turcima naftu za 2 miliona dolara a Vi bi da ustedite na jednom kompletu koji mozda kosta cirka 300 miliona usranih dolarcica. Asade bre to je nista za tebe........

XXL

pre 8 godina

Dobar pro-potez obraćanju UN. Vidi se da neko radi na imidžu da se polako Amerika globalno proglasi faktorom nestabilnosti u svetu. I to poruka je prvenstveno poslata kvazi "demokratskom" svetu i njenim građanima.

Kuki

pre 8 godina

Koje su to p...e americke,ovamo im se nacija trese od straha zbog teroristickih napada a oni pomazu li pomazu ID svuda gde stignu...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija