• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

08.12.2015

10:16

(ŠOKANTNI VIDEO) GDE ĆE JOJ DUŠA?! Žena svedok stravične nesreće, MIRNO NASTAVILA DA JEDE PICU!

Vesti

(ŠOKANTNI VIDEO) GDE ĆE JOJ DUŠA?! Žena svedok stravične nesreće, MIRNO NASTAVILA DA JEDE PICU!

Podeli vest

Žena koja je bila svedok stravične nesreće kada je SUV u Bruklinu pokosio troje pešaka nije se nimalo uzbudila. Hrana joj je bila važnija od tragičnog događaja kojem je upravo prisustvovala!

Ženu su snimile bezbednosne kamere kako se okreće nakon što je vozilo udarilo trio pešaka. Ona je mirno bacila pogled na žrtve pre nego što je nastavila da jede svoje parče pice!

Sve tri žrtve su prebačene u bolnicu, gde je najmlađa žrtva, Viktorija Nikodim (30) proglašena mrtvom. Vozač SUV-a je uhapšen, a suočava sa optužbama za vožnju bez dozvole i vožnju bez osiguranja sa smrtnim ishodom.

Policajci su bili pokirani ponašenjem žene, ali je policija zvanično saopštila da ona nije imala zakonsku obavetzu da pomogne. Međutim, lokalna zajednica zgrožena je ovakvim njenim postupkom.

- Ne znam kako neko može da  nastavi da jede picu i nastavi mirno da hoda. Pa, moraš da pomogneš! Stvarno nije u redu... - rekao je Lerima Guadelupe, lokalni radnik pekare.

- Sve što mogu da kažem je da je svet u kojem živimo napravio bezosećajne ljude. Ne možemo ništa da uradimo protiv toga. Bog smiluje na njih i to je to  - dodao je radnik Frank Lopez iz obližnjeg supermarketa

Međutim, radnik u kafiću u neposrednoj blizini stao je u njenu odbranu :

- Iskreno, ja ne mogu da joj sudim. Ona ima svoje razloge zašto je tako postupila.

(VIDEO) BOG GA POGLEDAO! Pola sata visio zakačen nogavicom za avion! I PREŽIVEO!

(VIDEO) MISTERIOZNA NESREĆA: Nevidljiva sila pobacala automobile kao da su od papira!

POPOVI, GDE ĆE VAM DUŠA?! Gole sise i guze pred Belim anđelom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Potpuno je ispravno postupila i u skladu sa američkim propisima. Inače da se upustila u pomaganje povređenima ako bi došlo do nestručne pomoći hitna pomoć se odmah ograđuje, a žrtve bi tada morale nju da tuže za debele nadoknade i osiguranje koje taj vid pomoći kod njih ne priznaje i ne pokriva. Nekada ni policajci unesrećenima ne pomažu već zovu 911 ili operatora koji im šalje ko treba da dođe i pruži pomoć. Nama ostaje jedino da se nadamo da joj je pizza prijala.

todor

pre 8 godina

A sta ovi drugi rade.Samo mirno posmatraju. Zivot je doveden do nivoa interesovanja za novu video igricu. Vidi se da su navikli na kojekakve budalastine i gadosti koje se oko njih desavaju. Bojim se da ce takvo nakaradno merilo vrednosti vrlo brzo stici i do nas. Po sistemu gledam svoja posla, bas me briga za druge i zahvalan sam sto se meni nije desilo. UZAS.

UFOLOG

pre 8 godina

Prava amerikanka. Bez emocija i savesti. Makar da je prišla tamo, pozvala 911(policiju) ili nešto drugo ako nesme po njihovom zakonu da pomaže unesrećenima.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija