• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2015

19:19

ERDOGAN NE ZNA GDE UDARA:  Turska kaznila Tviter zbog terorizma?!

Vesti

ERDOGAN NE ZNA GDE UDARA: Turska kaznila Tviter zbog terorizma?!

Podeli vest

Turska Agencija za informacije i komunikacione tehnologije izrekla je danas kaznu Tviteru u iznosu od 51.000 dolara, jer ta društvena mreža nije uklonila sadržaj u kojem se, kako tvrde, hvali terorizam i podrstiče na nasilje

Kako je prenela turska državna novinska agencija Anadolija, agencija je optužila Tviter zbog objavljivanja sadržaja u kojem se hvali terorizam.

Na taj način, prenosi AP, turske bezbednosne snage su postale meta napada, a podstiču se i mržnja i nasilje.

Nadležni u agenciji nisu želeli da komentarišu navode o izricanju kazne Tviteru.

Turska je u aprilu ove godine privremeno blokirala pristup Tviteru i drugim društvenim medijima zbog objavljivanja fotografija na kojima se vidi kako jedan napadač upire pištolj u tužioca koji je ubijen tokom neuspešne operacije spasavanja talaca.

PROČITAJTE JOŠ:  

ERDOGAN POKRENUO AGRESIJU: Turski tenkovi bez poziva ušli u Irak!

PA GDE SU POGREŠILI: Zbog obaranja ruskog aviona Turci NA TANKOM LEDU kod Amerikanaca?!

VIKILIKS TVRDI: Erdogan je još u oktobru lično dao nalog da se obori ruski avion kod granice sa Sirijom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija