• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt.com/informer.rs

12.12.2015

12:09

BOLESNA AMERIKA! Vraćen na posao policajac koji je napisao da "voli svoj posao jer ubija ljude, a ne ide u zatvor"!

Vesti

BOLESNA AMERIKA! Vraćen na posao policajac koji je napisao da "voli svoj posao jer ubija ljude, a ne ide u zatvor"!

Podeli vest

Teksaški policajac koji je suspendovan posle posta na Fejsbuku u kojem je napisao kako "voli svoj posao jer može da ubija ljude bez rizika da završi u zavtvoru" uskoro će biti vraćen na dužnost, u skladu sa zakonom San Antonija

 

 

Policijski službenik Deril A. Karl suspendovan je 15. novembra na 30 dana. Poruku je napisao 11. avgusta, a prijavljen je policiji dan kasnije.

"Volim svoj posao!!! Kažu da žele da ubijaju ljude i ne idu u zatvor?? Ja kažem: "A ko ne želi?" ... Kažu da se plaše džungle ?? Ja kažem: "Ja ne plašim sra...  Ja volim džunglu, kao u filmu Predator... Volim svoj posao !!!!!! Lol" - napisao je on.

- Karl je branio svoj post, rekavši da je iskopirao dijalog koje je čuo na Jutjub kanalu "Figure Therapy", koji sadrži video sa vojničkm humorom - saopštio je  načelnik policijskog odelenja San Antonia, Vilijam Makmanus.

Međutim, istraga je utvrdila da je Karl ostavljao i druge druge poruke na fejsbuku koje se odražavaju loše na njegovo odelenje.

 

 

Posle suspenzije, Karl je postaio status u kojem piše da su svi stavovi na profilu njegovi lični, a ne stavovi policije.

On se bvraća na posao sledeće nedelje i imaće "pratnju" na terenu u narednih 60 dana. Naređeno mu je i da završi obuku za suzbijanje agresivnog ponašanja.

- Očigledno je da uzimamo ove vrste incidenata vrlo ozbiljno - rekao je Makmanus i dodao: - Mislim da dužina suspenzije koju je dobio šalje jasnu poruku da se ovakvo ponašanje ne toleriše .

Američka policija ubila još jednog crnca

TO SU TA LJUDSKA PRAVA? Američka policija opet ubila crnog tinejdžera! (VIDEO)

SLUČAJ SANDRE BLEND Rasizam u Americi ponovo na delu! (VIDEO)

NOVA BRLJOTINA AMERIČKE POLICIJE! Izrešetali dečaka (6) dok su jurili njegovog oca!

Najmanje sedam ljudi je ubijeno od strane organa za sprovođenje zakona u Bekar Kauntiju do sada ove godine, prema istraživanju Express-Newsa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Čovek bio iskren, a i zakoni su na njegovoj strani - samo što je to malo grubo rek'o.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija