• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

12.12.2015

15:42

(VIDEO) PROBALI DA LI DOBACUJE! Rusija lansirala interkontitentalnu raketu "sinjeva" DOMETA 12.000 KILOMETARA!

Vesti

(VIDEO) PROBALI DA LI DOBACUJE! Rusija lansirala interkontitentalnu raketu "sinjeva" DOMETA 12.000 KILOMETARA!

Podeli vest

Rusija je danas iz Barencovog mora lansirala interkontinentalnu balističku raketu "sinjeva", saopštilo je ministarstvo odbrane, a prenosi Sputnjik

 


Kako se navodi u saopštenju, raketa je uspešno lansirana sa palube strateške atomske raketne podmornice "Verhoturje“ u Barencovom moru na poligonu "Kuru" na Kamčatki.

AMERIKANCI SHVATILI STRAŠNU ISTINU: Ratna flota SAD nema čime da presretne i obori rusku raketu "Kalibar"!

PUTIN OPTIMISTA : Nadam se da protiv džihadista neću morati da upotrebim atomske bombe!

(VIDEO) KRAH ISLAMSKE DRŽAVE: Pogledajte napad Rusije na džihadiste s podmornice u Mediteranu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 8 godina

Hahahahahaha...Svatri komentara odlicna! A mislim i ja da dobacuje! Hehehe...pa ljudi probali da vide dali treba sta da se koriguje, koji Km ili m! Hahahahaha... Odlicna! Mozeeee...!

Miloš Obilić

pre 8 godina

Koliko sam pronikao u ponašanje Rusa , oni prezentiraju naoružanje neposredno pred izbacivanje iz upotrebe , Siguran sam da već imaju napravljenu raketu dometa 20.000 km , tako da će ova sad izprobana da zauzme mesto u kategoriji "sportskog" naoružanja

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija