• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: intermagazin

15.12.2015

18:21

(VIDEO) TAJNA MISIJA RUSKIH SPECIJALACA: Upali u Kačanik i uhapsili zloglasnog koljača ISIL-a?!

Vesti

(VIDEO) TAJNA MISIJA RUSKIH SPECIJALACA: Upali u Kačanik i uhapsili zloglasnog koljača ISIL-a?!

Podeli vest

Kamere emisije „Le iene“ napravile su istraživačku reportažu sa porodicama džihadista sa Kosova. „Kačanik, grad ID boraca“ naziv je reportaže koja traje desetak minuta, a prikazana je na Kanalu 5, prenosi portal „KosSev“, a objavio ruski Sputnjik

Kačanik je inače mesto na Kosovu koje broji oko 30.000 stanovnika, a novinar pomenute emisije je razgovarao sa oko 30 porodica čiji se članovi bore u Siriji na strani Islamske države.

Najopasniji od svih je Ljavdrim Muhadžeri, koji je i glavni protagonista reportaže.

U pratnji lokalnog taksiste, italijanski novinar uspeo je da razgovara sa porodicom poznatog „kasapina“ o naslovima koji su osvanuli u medijima, gde Ljavdrim Muhadžeri nožem preseca vrat mladiću.

Public

Prema nezvaničnim informacijama ruski specijalci koji su stacionirani u Bosni i Hercegovini i Srbiji, tajno su upali u Kačanik.

Otet je jedan od pripadnika ove terorističke organizacije koji se povezuje i sa bombom u ruskom putničkom avionu u kojem je poginulo 244 putnika i člana posade.

Public

Ministarstva na Kosovu demantuju ove informacije ali meštani pričaju drugu priču. Jedan meštanin takođe pripadnik terorističke organizacije ISIL je ove informacije izneo jednoj novinarki kosovskih medija.

Naime on je potvrdio da se upravo radi o Ljevdrimu Muhadžeriju i da je tom prilikom isti i ranjen. Meštani su čuli nekoliko hitaca i neku buku ali većina nije videla ništa što bi mogli izneti u javnost ili ne smeju da kažu ništa.

Kosovske tajne službe su imale sastanak i nisu se obratile javnosti, tako da ovaj incident može biti razlog sastanka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 8 godina

Hahahaha...a nasi specijalci nesmeju u svoju juznu pokrajinu ni nos da pomole a kamoli da zastite Srbe u severnom Kosovu! O juznom delu da i ne pricamo!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Ушо им - "Белај багер"...?

XXL

pre 8 godina

Pa dobro šta da radimo? Nek' specijalci rade svoj pos'o i to je to. Nećem' se mešamo.

Malo morgen

pre 8 godina

Нисам пророк али сам погодио да Руси неће седети скрштених руку. Ако су били на лицу места, сада имају добро проверене тачке које се могу гађати са површи Каспијског мора. Терористи да се сакрију и у ћенифу биће откривени. Нема мирног сна.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Шта сте "УЋКивали".? После злочина да мирно спавате...?

zemunac

pre 8 godina

Oni kolju a naš vođa nedozvoljava da ih isteramo makar iz uže srbije. Nago smo morali da ih čuvamo i njih i njihove pekare, setitese malo moji srbi sa kokošijim pamćenjem. za par godina počećemo i brakove da sklapamo.

pekson

pre 8 godina

Rusi su lepo rekli ko ih napadne ziv nece biti ma gde bio.

zoan

pre 8 godina

Jake drzave rade svoj posao a slabi kommentarisu tudj posao

Erdogan

pre 8 godina

Ruku na srce uopste ne volim tog Lavdrim Muhadjiri ali ne volim ni Putina. Zeleo bi ta taj Lavdrim zavrsi gde mu je mesto, ali ja uopste ne verujem u ovu pricu. Albanci ne vole Ruse a oni ce u Kacanik a niko nije nista video. Ljudi tu bi se ratovalo odmah i sigurno nijedan Rus ne bi se vratio ziv.

Srbin

pre 8 godina

Ti stvarno verujes u tu pricu o junastvu? Ko bi se borio? Kad god zagusti, svi se oni iz Sirije vrate kuci na par dana.

razmislite malo

pre 8 godina

a kako su usli i izasli... teleportom ili kako?\n\n

oki

pre 8 godina

Ceceni, su ruska udarna pesnica u drugim zemljama. Oni imaju tajne kanale i dostup do bilo kog mesta u drugoj zemlji. Nedavno je ubijen "bloker" ukrajinac u svom stanu u Kijevu koji je na svom bloku ismevao ruske zrtve prilokom pada aviona nad Egiptom.

zoran mladenovic

pre 8 godina

Trebaloje ovo pre dase desi e sada sipci mislite gdecete rusi ima i u krevet davam udju nego vi blago meni dase spakujete dok jos imate vremena i da pravo odete u vasu voljenu majku albaniju pod uslov davas vasi pravi albanci hoce tovam je mij prijateljski savet

mm

pre 8 godina

Bice belaja sto posto !!! Drzte se sipci sad ce rujke da vam sve naplate !!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija