• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti.org

20.12.2015

16:03

ANĐEO ILI SOTONA! U Italiji u 96. godini umro Ličo Đeli, vođa opake masonske lože R-2!

Vesti

ANĐEO ILI SOTONA! U Italiji u 96. godini umro Ličo Đeli, vođa opake masonske lože R-2!

Podeli vest

U Italiji je, u 96. godini, umro Ličo Đeli, samoproklamovani šef opasne masonske lože R-2 i glavni osumniičeni za ubostvo Alda Mora

Tim povodom, ruski novinar Sergej Mustafin napisao je nekrolog u kojem Đelija naziva najvećim zlikovcem današnjice!

Njegov tekst premosimo u celosti:

Umro je Najveći Zlikovac današnjice. Ličo Đeli.

Potpuno u skladu sa zločinačkom stilistikom, umro je prirodnom smrću u 96 godinu, ne pokajavši se, već obrnuto - poričući sve. Bio je omrznut od strane celog naprednog čovečanstva, ali je otvoreno pljuckao na to, bio je više puta osuđen na izdržavanje zatvorske kazne, ali nijedan dan nije u pravom smislu proveo u zatvoru.

TAJNI PROJEKAT MASONA: Naseliti migrante, udariti na hrišćanstvo i Evropu!

Umro je svojoj vili, koja mu je navodno bila konfiskovana, ali kojom je u potpunosti raspolagao.

Stranice bi bile potrebne da se nabroji samo ono za šta je samo bio optužen. A tek ono za šta je sumnjičen teško može da se nabroji, zato ću se ograničiti samo pominjanjem njegovog glavnog zločina, zahvaljujući čemu se i uzdigla njegova crna zvezda (crna rupa?) i za koji on, kao pravi zlikovac, nikada nije zvanično optužen.

Taj zločin je bilo ubistvo premijera Italije Alda Mora 1978. godine.

fakti.irg

Čim se istraga u tom predmetu približila kraju i kada su neposredni izvršioci bili uhapšeni, u javnost je odjednom procurio spisak članova „divlje“ masonske lože Propaganda Due (ili jednostavno R2), čiji je majstor bio Đeli.

Spisak sa 962 prezimena pronađen je u vili Vanda (onoj istoj odakle je Ličo ovoga 15. decembra otišao u pakao), a taj spisak je izazvao najveći politički skandal u novijoj istoriji Italije, ako ne i cele Evrope.

Naravno da su sva službena lica, koja su na ovaj ili onaj način ometala istragu u predmetu Moro, bila na tom spisku ili sa njim povezana.

TITO JE BIO MASON?! Evo kako su oni opisali doživotnog predsednika SFRJ!

Na predmet ne samo da nije stavljena tačka, već je pretvoren u ogromnu masnu mrlju koja se raspljeskala sve do Bliskog Istoka i Latinske Amerike, zatvorivši stotine pitanja na koja niko nikada ne da neće odgovoriti, već neće biti ni postavljena.

Teško da je na njih mogao da odgovori i sam lažni majstor, iako je o njima, sigurno, znao mnogo više nego svi koji su o njemu pisali zajedno.

I mogu samo da zamislim kakvo bi bilo razočarenje tih koji su pisali kada bi saznali koje je tajne odnela sa sobom u grob ta ništarija - piše u svojevrsnom besnom nekrologu ruski novinar Sergej Mustafin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 8 godina

Не заборавите и тзв. Јосип Броз алијас тито, био је члан ове масонске ложе. Иначе, знамо да је лажни тито био пољски јеврејин Валтер Вајс. Валтер Вајс алијас тито је сахрањен на приватном гробљу ове масонске лође у Перуђи. Саму ложу Р2 (или која се води и као ложа П2), је основана директно од стране Малтешких витезова, и то од првог човека пуковника витезова (познатијег и као црни папа). Самог црног папу, вођу односно команданта малтешких витезова, директно поставља (бели) папа у Ватикану под специјалним ритуалом. Формирање ове тзв. ложе је директни покушај малтешких витезова да уруше структуру масонерије у свету. То што је умро тзв. први човек ове назови ложе, не значи да је и ложа мртва. Напротив, чим је био у изолацији јасно да је нови први човек Р2 одавно изабран и да масонска ложа црног папе наставља са радом. Зло никада не умире. Нажалост...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija