• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2015

09:23

PUTIN OBJASNIO: Zapad misli da je nepogrešiv, a kad treba da preuzmu odgovornost - NIGDE IH NEMA!

Vesti

PUTIN OBJASNIO: Zapad misli da je nepogrešiv, a kad treba da preuzmu odgovornost - NIGDE IH NEMA!

Podeli vest

Rusija ne pokušava ponovo da uspostavi Sovjetski Savez, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin, dodajući da je problem što "niko ne želi u to da poveruje". Putin je oštro kritikovao zapadne sile, rekavši da izbegavaju odgovornost za svoje postupke

- Kad je reč o Ukrajini i drugim republikama bivšeg SSSR, siguran sam da naši partneri ne rade u interesu Ukrajine, već rade na sprečavanju ponovnog stvaranja SSSR - rekao je Putin u sinoć emitovanom dokumentarcu "Svetski poredak", a prenela je agencija AFP.

- Niko ne želi da veruje da mi ne pokušavamo da vratimo Sovjetski Savez - istakao je ruski predsednik.

On je u dokumentarcu emitovanom na kanalu "Rosija 1" takođe kritikovao intervencije Zapada na severu Afrike i na Bliskom Istoku.

- Ne možete tek tako da uvodite svoju verziju demokratije i dobra i zla ljudima drugih kultura, druge vere i tradicija, i to na taj mehanički, automatski način - istakao je Putin.

- Izgleda da Zapad misli da je nepogrešiv, ali kad dođe vreme za preuzimanje odgovornosti, njih nigde nema - naveo je ruski predsednik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PEVLE Prvi

pre 8 godina

Amerika misli isto kao u 18-tom veku ( sredina 18-tog ), kada su pokusali da Ingijancima (visoko-duhovnom narodu, koji zivi u skladu sa prirodom ) nametne svoj naci misljenja I zivota I kad nisu u tome uspeli, onda su ih pobili - izvrsili genocide, isto I sada cine, tamo gde ne ide kako oni zele, seju haos I smrt, I veruju, sto je najgore, da je samo to ispravnom a sto je gore I od toga jeste to da ih stara I izandjale DAMA EVROPA slusa I sledi sta im god nerede.

bubasvaba

pre 8 godina

Kaku odgovornost kad su oni samo obicne pi...ce koje slusaju naredjenja i salutiraju kako im se naredi.

XXL

pre 8 godina

Na kraju će okupiti 2/3 celokupnog čovečanstva kako bi se obuzdao Zapad i Amerika ali ne ratom već ignorisanjem - licemera. Sad im već svakodnevno trlja nos i urušava kredibilitet jer su impotentni da mu odgovore argumentima o dobrobiti svoga "novog svetskog poretka".

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija