• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

23.12.2015

10:19

NOVA TRAGEDIJA U EGEJSKOM MORU! Do sada se udavilo čak 3.700 migranata!

Vesti

NOVA TRAGEDIJA U EGEJSKOM MORU! Do sada se udavilo čak 3.700 migranata!

Podeli vest

Trinaest osoba, uglavnom dece, udavilo se kada je brod s migrantima potonuo u istočnom delu Egejskog mora. Grčke vlasti su saopštile da još uvek traje potraga za još jednom osobom

Mali plastični brod, koji je prevozio migrante iz Turske, potonuo je rano jutros kod ostrva Farmakonisi. Uzrok nesreće još nije utvrđen.

Među stradalima je sedmoro dece, četiri muškaraca i dve žene. Spaseno je 15 ljudi, a i dalje se traga za jednim putnikom.

Turska novinska agencija Anadolija je juče javila da je 11 migranata, među kojima troje dece, stradalo kada se njihov brod prevrnuo kod grčkog ostrva Samos. Sedam osoba je spaseno.

NOVA TRAGEDIJA U EGEJSKOM MORU! Prevrnuo se čamac sa izbeglicama - UTOPILO SE ŠESTORO DECE!

Na grčka ostrva ove godine se iskrcalo više od 820.000 izbeglica i ekonomskih migranata, koji idu ka bogatim evropskim zemaljama. Više stotina migranata se udavilo ili se vodi kao nestalo.


   
Prema podacima Međunarodne organizacije za migrante, u Evropu je do sada došlo više od milion ljudi, a gotovo 3.700 osoba se udavilo na tom putu.

POTONUO BROD U EGEJSKOM MORU, utopilo se 18 izbeglica


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija