• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs/informer.rs

26.12.2015

08:35

SAD RUSIJI: Nema saradnje dok podržavate Asada!

Vesti

SAD RUSIJI: Nema saradnje dok podržavate Asada!

Podeli vest

Vašington ne namerava da razmenjuje informaciju o Siriji sa Moskvom dok god ruske vlasti ne promene stav po pitanju sirijskog predsednika Bašara el Asada, izjavila je predstavnica Ministarstva odbrane SAD Mišel Baldansa.

Stav Ministarstva odbrane ostaje nepromenjen. Mi ne nameravamo da sarađujemo sa Rusijom dok god Moskva ne promeni strategiju u vidu podrške Asada i ne fokusira se na borbu protiv ISIS - rekla je ona.

(VIDEO) PUTINOVA NOVA ORUŽJA HARAJU SIRIJOM: Od njih džihadisti nemaju odbranu!

Istovremeno, predstavnik ruskog Generalštaba Sergej Rudskoj rekao je da je Rusija spremna da sarađuje sa međunarodnom koalicijom, predvođenom SAD, u vidu razmene informacija kako bi doprineli borbi protiv ISIS.

(VIDEO) AMERIKANCI SU OD OVOG STRAHOVALI: Rusi i Kinezi se naoružali laserskim oružjem!

Prema njegovim rečima, Moskva od Vašingtona takođe očekuje spremnost za saradnju po tom pitanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

"Нема сарадње" - док подржавате легалну власт...изабрану легално на демократским изборима...?! А има сарадње док ПОДРЖАВАТЕ ИСИС....?! Мамицу Вам - хохштаплерску...!!

Marinko

pre 8 godina

Nista novo od prevaranata koji gledaju samo svoj interes a koliko sam primetio oni nisu mnogo potrebni Rusima.

bubasvaba

pre 8 godina

Kad vas to rusi molili da se vi ponasate kao da ste vi glavni igrac , ko to bombarduje po siriji i zasto i vasi ljudi ginu ???. Sta rade tamo gde nesmeju da budu i dole da kradete naftu u irak i siriju ???zato ste i protiv asada jer vam neda naftu za DZ. Sta vi ocete ili necete kad ste najaci samo im naredite da povucu avijone jer ko ne slusa dobije po nosu kao IRAK,LIBIJA,SRBIJA ITD I TD.

XXL

pre 8 godina

Yankee ne shvataju da se Oni više ne pitaju za ništa pa ni svaki rus se baš ne pita ali ima jedan koji se pita i koji misli za sve i na sve.

HRVATI

pre 8 godina

Amerikanci su najveci kurvini sinovi..Asad im ne valja a sinoc krscani slave slobodno bozic u Damasku..a u Saudijskoj Arabiji sijeku glavu ako si krscanin i oni su Amerima ok ...saveznici.....\n

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija