• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

28.12.2015

13:48

PUTIN ZABRANIO PROSLAVU NOVE GODINE NA TRGU U MOSKVI! Navodno se snima koncert, pravi razlog - STRAH OD TERORIZMA!

Vesti

PUTIN ZABRANIO PROSLAVU NOVE GODINE NA TRGU U MOSKVI! Navodno se snima koncert, pravi razlog - STRAH OD TERORIZMA!

Podeli vest

Moskovski Crveni trg, tradicionalno mesto okupljanja na dočeku Nove godine, ostaće zatvoren za slavljenike 31. decembra, saopštile su danas ruske vlasti

Ove godine, policija neće dozvoliti nikome ulazak na trg u vreme kada kremaljski toranj označava ponoć, saopštio je Aleksej Majorov, šef bezbednosne službe u Moskvi.

Zvanični razlog za ovu odluku je snimanje koncerta državnog “Kanala 1″, kojem će moći da prisustvuje samo odabrana publika.

Majorov je rekao da će policija obaveštavati sve da je Crveni trg zatvoren zbog jednog događaja i da u gradu ima mnogo drugih mesta sa dobrim provodom, preneo je AFP.

U Moskvi su posle terorističkih napada u Parizu u oktobru uvedene dodatne mere obezbeđenja.

– Nije tajna da je Moskva jedna od želja na listi meta za međunarodne terorističke napade – rekao je ranije ovog meseca Sergej Sobjanin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sever

pre 8 godina

STA JE SAD PA OVO!!!??? Putin zabranio!? Nema proslave na "Crvenom trgu"?? Ovo mora da je laz!! Ako ovo bude onda stvarno su ruske sluzbe razocarale! To bi znacilo da su slabi da sprece muslije da dodju u srce Rusije! Pa sta onda da ocekuju gradjani drugih gradova!? Bruka! A verovali su neki da su oni (sluzbe) svemocni!! Eee jeb...

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija