• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

31.12.2015

21:20

DONALD TRAMP BEZ PARDONA: Bil Klinton je najveći svetski agresor!

Vesti

DONALD TRAMP BEZ PARDONA: Bil Klinton je najveći svetski agresor!

Podeli vest

Predsednički kandidat za SAD Donald Tramp okarakterisao je bivšeg predsednika Bila Klintona kao najvećeg svetskog agresora, prenela je agencija AP

On je to izjavio na susretu sa biračima u američkoj državi Južna Karolina.

Tramp je na taj način odgovorio na optužbe o seksizmu, koje je na njegov račun uputila Hilari Klinton, takođe kandidat na predstojećim predsedničkim izborima.

Tramp se u svom obraćanju osvrnuo i na aferu koju je bivši predsednik Klinton imao sa njegovom pomoćnicom Monikom Levinski, ocenivši da „niko ne poštuje žene na taj način kao što to čini on“.

Prethodno je Tramp pozvao Klintonovu da pažljivije igra na „kartu žene“ u predizbornoj kampanji.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAMP UDARA TAMO GDE BOLI! Putin je istinski lider koji vodi svoju zemlju, ZA RAZLIKU OD OBAME!

TRAMP STIŽE OBAMU! Amerikanci najviše cene predsednika, pa milijardera

HILARI RAZBESNELA LATINO AMERIKANCE: Nisi naša baka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Ух, био је то један, крајње "низак" ударац у - предизборној капмањи...!

Saša

pre 8 godina

Junacino, tada si trebao to da izneses u javnost, junacino... \"Borac za ljudska prava\"... Tada, se pokazuje ko je ko... Junacino... Milijarderu... Tvojim parama je kapanje radio, sto si i sam potvrdio to javno na svim pisanim i stampanim medijima, i nosacima slike i zvuka... TV - prijemnicima... Sada, tu glumi DUSEBRIZNIKA... Znate, malo smo se igrali, svetskih policajaca, ajde da zaboravimo to... Donald - e. Ne, seri!!! Bre!!! vise!!! Princip, i rad njegove partije sa sloganom kroz govor koj se jako da primetiti glasi: \"Samo ja i niko vise\"! Ucenjivacka politika... Karakteristicna za zapadne kontinente... Mi, bre! Zivimo na \"MARSU\". G. Donald - e!!! \n

englezii

pre 8 godina

Bravo Donalde ! Zanima me kakva bi tek bila ova njegova ned:.:... kobila !

XXL

pre 8 godina

Šta hoće da kaže Bila Klintona u Hag u njegov sud za ratne zlošine? Šteta sad će da ga ukinu.

karadjoglu

pre 8 godina

Trampadžijo, povedi obavezno sa sobopm na promocijama za predsednika i Moniku, dok to nije uradila Hilari.

Bogoslov Svetlana Šćekić

pre 8 godina

Gospodin Donald Tramp govori istinu za bračni par Klinton da su najveći zlocinci svih vremena! U Belu Kuću su im hrvati i albanci slali organe srba i muslimana a oni njima oružje i na kraju NATO agresija na miroljubivu našu Jugoslaviju,pa na Bliski Istok,pa u Ukrajinu,400 mladih devojaka oteli,neke ubili,neke odveli,zašto? Zašto je ubijeno 9000 rusa u Ukrajini,šta hoće Amerika,da nas porobi?Da profitira od ljudskih organa do prirodnih resursa Evrope i Bliskog Istoka!Nek ostave Koreju na mir,oni će im presudit!

Kikica

pre 8 godina

Zasto ne podneses krivicnu prijavu i ne strpas ga u zatvor, ako bi se to desilo pre izbora i dokazes da je to sto tvrdis bio bi sledeci predsednik SAD

Lala iz Banata

pre 8 godina

Е, лепо збори - ал* чим уђу у Вајт Хаус...Окрене сваки ћурак наопако, или прође - као Кенедијеви ... !?

Jovica Nedeljkovic

pre 8 godina

BIL KLINTON - TONI BLER -I-Narodu je tesko to,nanesose tesko zlo,krenuse ka tudjini,kako ce da se zivi.-II-refren. Bil Klinton,Toni Bler,to su svetske satane,sve sto bese na putu,ubise,satanise.-III-Ruke su im krvave,poremecene glave,genocid sto izvrse,i pustos sto naprave.-IV-Uranijum bacise,velika je to steta,izbeglice lutaju,cak na drugi kraj sveta.

Ja

pre 7 godina

Bil Klinton je najvece svetsko g.... koje je bombardovalo i napadalo Srbiju kada joj je bilo najteze.Uptavo zato ja navijam za Trampa jer bi Hilari bila ista kao on s' odzirom da su u braku 100 godina

Gole

pre 7 godina

Tramp za predsedniks. Do pobede mira u slibode. Amerikanci bilo koje vere bilo koje vere. Obrazovani neobrazovani. Zaposleni nezapisleni. Glasajte za Trampa

Mika Cola

pre 7 godina

Klintonovi smešo treba biti lud ili mazohista pa ih hvaliti. Nas bombardovali zapalili Aziju i Afriku

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija