• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2016

11:30

TRAGEDIJA U EGIPTU Potonuo trajekt u Nil, 18 osoba poginulo

Vesti

TRAGEDIJA U EGIPTU Potonuo trajekt u Nil, 18 osoba poginulo

Podeli vest

Najmanje 18 osoba je poginulo rano jutros u Egiptu kada je potonuo trajekt u reku Nil

 

 

Tragedija se dogodila u provinciji Kafr el-Šeik, koja 140 kilometara udaljena od glavnog grada države Kaira.

Guverner ove oblasti El-Sajed Nasr rekao je medijima da je potonuo trajekt koji je prevozio ljude između gradova Kafr el-Šeik i Beheire. Na feribotu su bile 22 osobe, od kojih je 18 poginulo i njihova tela su pronađena, a za četiri osobe se još traga.

Još se ne zna šta je izazvalo tragediju, ali sve opcije koje se pominju su da je bio pretovaren teretom i drugo, da je loše vreme izazvalo havariju. 

Prethodna slična tragedija dogodila se u julu, kada je 31 osoba poginula na trajektu blizu Kaira.

SUDAR BRODOVA NA NILU Poginula 21 osoba!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija