• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

07.01.2016

12:24

NEMAČKA RAZMATRA: Deportovanje migranata zbog seksualnih napada i pljački u Kelnu!

Vesti

NEMAČKA RAZMATRA: Deportovanje migranata zbog seksualnih napada i pljački u Kelnu!

Podeli vest

Tražioci azila u Nemačkoj mogli bi da budu deportovani ako se utvrdi da su učestvovali u seriji pljačkaških i seksualnih napada u novogodišnjoj noći u Kelnu, saopštilo je danas Ministarstvo pravde te zemlje

Nemačka policija je saopštila da su očevici kazali da su napadači "arapskog ili severnoafričkog porekla", dodajući da ima malo čvrstih dokaza o tome ko je počinio napade.

U Nemačkoj je tokom 2015. godine registrovano skoro 1,1 milion tražilaca azila.

Zvaničnici su, medjutim, upozorili da je važno da se generalno ne sumnja na izbeglice.Nemački ministar pravde Heiko Mas izhavio je da bi "deportacije svakako bile razumljive".

On je rekao da zakon dozvoljava deportaciju ljudi u toku postupka za azil, ako su osudjeni na jednu ili više godina zatvora.

Nemačke vlasti su saopštile da je do sada više od stotinu žena podnelo krivičnu prijavu zbog seksualnog napada i pljačke tokom novogodišnje noći, uključujući dve za silovanje. 

(FOTO) OBRADOVALE IH PAHULJE! Migranti iz Afrike u Krnjači prvi put videli sneg!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laza

pre 8 godina

Ako sto se sad bunite, Sta vam je pa morate biti humani,demokrate,multikulturalno drustvo, to su vrednosti koje vi namecete drugima kao univerzalnu semu.Otkud sada da odjednom vam sada smetaju crnci,muslimani,islamisti? Bas ste pateticni i dvolicni ali sta je tu novo tu nema nista novog, nego tu se radi o neocekivanim reakcijama vasih miljenika i sticenika muslimana,siptara,crnca arapa i koga k. ...a vec ne,pa vidite gospodo evropljani posebno nemci unistavali ste evropu iz unutra iz samog jezgra, pocetak vaseg kraja je onog momenta kada ste priznali Albaniju kao drzavu a siptare kao evropsku naciju sto svakako nije,onda ste pustili islam u evropu preko turskih migranata iako ste znali sta mozete ocekivati za nek.decenija kao sto se i obistinilo, sledeci korak i najpogubniji po celo heiscansko drustvo i u evropi i u svetu je bio izreziran rat protiv hriscanske evropske nacije zarad izmisljenih ili vec takticki smisljenih nacija poput Bosanaca i tkz.Kosovara a maximalnog unistavanja i flagrantnog rusenja ljudskog,medjunarodnog i svakog drugog prava a na stetu Srbije i Srba.I sve to je radela ista ta Evropa koja sada kuka pa dragi evropljani sta vam sada nije u redu? Da vam opet nisu mozda krivi Srbi, iskreno ne bih me to uopste iznenadilo,posebno posle Britanske rezolucije koja hvala bogu i bratskoj Rusiji pa nije prosla u SB.Inace bi opet bili krivi zli srbi za nesto sto ne samo sto se nije dogodilo vec sve lepo smisljeno i izmisljeno iz iste one kuhinje zvane Evropa zarad onih od kojih sada neznate sta cete sa njuma.Ako to vam i teba TRAZILI STE DOBILI STE.1389

vera

pre 8 godina

Početak ,izbegličke krize..neće moći nazad...

Izbori 2024

Vesti

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd
Društvo

IDEA potpisala trogodišnji ugovor sa Beogradskim maratonom i najavila donaciju defibrilatora Crvenom krstu Beograd

Danas je održana konferencija za medije povodom potpisivanja novog trogodišnjeg ugovora o strateškoj saradnji Beogradskog maratona i brenda IDEA, kao i donacije aparata AED (automatski eksterni defibrilatora) Crvenom krstu Beograd od strane fondacije Heroji Beogradskog maratona i kompanije Mercator-S, a koji će biti postavljeni na javnim površinama u Beogradu, i biti dostupni za efikasno spasavanje života naših sugrađana.

16.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija