• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.01.2016

16:24

MERKEL: Uložiti sve napore da bi se sačuvao Šengen

Vesti

MERKEL: Uložiti sve napore da bi se sačuvao Šengen

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel poručila je danas da je potrebno uložiti sve napore u očuvanju slobode kretanja u Šengen zoni

Merkel je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa premijerom Rumunije Dacijanom Ciološom naglasila da se mora uložiti svaki moguć napor da bi se sačuvala sloboda kretanja u okviru bezvizne Šengenske zone Evropske unije i poručila da uspeh u tom smislu zavisi od zajedničkog odgovora na izbegličku krizu u Evropi.

MERKELOVA U BUNDESTAGU: Mir u Siriji samo bez Asada!

 - Ne želim da dajem bilo kakva konkretna upozorenja ovde ili da govorim ''sta će se desiti ako'', ali želim da kažem da sistem Šengena može da funkcioniše samo ukoliko postoji zajednička odgovornost za prihvat izbeglica i za zaštitu spoljnih granica - poručila je Merkel, prenosi Rojters.

PROGNOZE FAJNENŠL TAJMSA ZA 2016: Merkelova odlazi, Britanija ostaje u EU...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala Novi Sad

pre 8 godina

Jedina Drzava koja profitira u EU je Nemacka.Zato se bore da je sacuvaju, nadamo se da ce biti ova godina kraj za prokletu EU...\n

plemenski vrač

pre 8 godina

Da je cilj sačuvati Šengen, drugačije bi Evropa funkcionisala... Cilj do kojeg im jeste stalo, je sačuvati tržište u svetu, sačuvati svoj deo koncentracije svetske industrije i poljoprivrede, sačuvati snabdevanje energentima i sirovinama, sačuvati dotok aktivne, školovane i jeftine radne snage, očuvati finansijski i paragrafski monopol u što većem delu sveta... Milom ili silom... Zato se i urušava Šengen...

banat1952

pre 8 godina

Vidi ovu, drma joj se pozicija u Nemackoj, drma se i cela EU. Dace Bog da se srusi do temelja. Ako bi joj nacrtali brkove i napravili frizuru sa razdeljkom bila bi orginal Hica.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija