• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2016

12:57

OPET ISTA PRIČA! Bivši agent CIA tvrdi: HITLER JE LAŽIRAO SVOJU SMRT!

Vesti

OPET ISTA PRIČA! Bivši agent CIA tvrdi: HITLER JE LAŽIRAO SVOJU SMRT!

Podeli vest

Nemački političar i lider Nacističke partije Adolf Hitler je lažirao svoju smrt pre nego što je pobegao na Tenerife, odakle je otišao u Argentinu, tvrdi bivši agent Centralne obaveštajne agencije (CIA) Bob Baer




Baer, koji ima 21. godinu iskustva u kontraobaveštajnim poslovima i špijunaži, tvrdi da novoobjavljeni podaci Federalnog istražnog biroa (FBI) dovode u pitanje zvaničnu priču da je Hitler izvršio samoubistvo u berlinskom bunkeru.

(VIDEO) HITLER JE PREŽIVEO RAT: Vođa nacista uspeo da pobegne, istraživači pronašli kako!

Ti podaci ukazuju na to da su i istražitelji u to vreme sumnjali da je Hitler pucao sebi u glavu, prenosi "Dejli mejl".

(VIDEO) PRVI PUT U JAVNOSTI Objavljen jedini snimak Hitlerovog normalnog glasa!​

Prema dokumentarcu "Hunting Hitler" kanala Histori, nije bilo svedoka Hitlerovog samoustva niti je iko video njegov leš u bunkeru. 

ŠOKANTNI DETALJI Hitler je zaista imao samo jedan testis!

Tim stručnjaka, na osnovu delića dokaza, smatra da je moguće da je Hitler lažirao svoju smrt i pobegao letom s berlinskog aerodroma Tempelhofa, na dan kad je poslednji put viden u javnosti. 

Anketa

Public



Veruje se i da se u jednom od aviona, koji je poleteo tokom masovnog nacističkog egzodusa, nalazio Hitlerov prtljag.

(VIDEO) NAJLUĐA HITLEROVA ESESOVKA! Čuvarka Aušvica masturbirala nad pretučenim Jevrejima!

- Ono što nam vlada govori je laž. Ukoliko pogledate podatke FBI, oni otvaraju novu istragu. Ono što mi radimo je preispitivanje istorije, istorije za koju smo mislili da je utvrdila da je Hitler umro u bunkeru, ali što dublje kopamo, sve mi je jasnije da nemamo dokaze za to -
 rekao je Baer u dokumentarcu. 

OPET ON! HITLEROVA KNJIGA OD DANAS PONOVO U PRODAJI, jevrejska zajednica burno protestuje!

U jednom od dokumenata sa kojih je skinuta oznaka "poverljivo" izražena je zabrinutost zbog toga što Hitlerovo telo nije pronađeno i što ne postoji dovoljno dokaza o njegovoj smrti.

Kontroverzna teorija koja se iznosi u dokumentarcu navodi da je Hitler avionom odleteo za Kanarska ostrva, odakle se ukrcao na podmornicu kojom je otplovio u Argentinu.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 8 godina

Sve je moguće, da je pobegao od smrti u ovom životu.Od pakla ne možeš pobeći. .

Rade

pre 8 godina

To se sve zna, u Vattikanu imaju sve dokaze, zato nece da otvore dosieje da se vidi ucesce kattolicke crkve u II svetskom ratu, tada bi doslo do unistenja te crkve. Ceo svet bi video ko su najveci ubbice i maffiasi sveta.

Cole5

pre 8 godina

Nije sam već sa Amerima jer su Sovjeti bili na vratima Berlima i postojala je mogućnost da padne u njihove ruke a onda bi pevao o svemu, jer su Ameri stvorili Hitlera jer im nije uspeo plan da po oktobarskoj revoluciji, koju su napravili da bi srušili rusku prebogatu buržoaziju i dočepali se njihovog enormnog sibirskog bogastva, zato su stvorili Hitlera sa zadatkom da osvoji Sovjetski Savez, ali smo im mi u Srbiji pokvarili planove sa podizanjem ustanka, zato nama Ameri nemogu da oproste i gledaju da nas po svaku cenu satru

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija