• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.01.2016

21:10

OČAJNA GLEDANOST: Al Džazira gasi televiziju u SAD!

Vesti

OČAJNA GLEDANOST: Al Džazira gasi televiziju u SAD!

Podeli vest

Kablovska informativna mreža Al Džazira planira da do 30. aprila ove godine prekine sa emitovanjem programa u Sjedinjenim američkim državama!

Kako piše "Raša Tudej", takva odluka doneta je posle dugog pada rejtinga među gledaocima.

- Znam da će gađenje Al Džazire teško pasti svima koji su naporno radili za našu budućnost. Odluka je doneta i to nema veze sa tim koliko smo bili dobri. Naša posvećenost vrhunskom novinarstvu je bez premca - rekao je Al Ensti, izvršni direktor ove kuće u SAD.

Al Džazira je imala problema sa gledanošću od kako je počela sa emitovanjem programa u SAD, sa svega između 20.000 i 40.000 gledalaca u udarnom ternimu.

Al Džazira Amerika, ogranak globalne mreže Al Džazira sa sedištem u Kataru, lansirana je u avgustu 2013. godine sa planom da ponudi ozbiljni informativni sadržaj i da bude konkurencija Si-en-enu i Foks njuzu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sever

pre 8 godina

Treba ih sve pogasiti! I u Evropi! Sve te islamske propagande, kao mi smo neutralni, ozbiljni , demokratski, civilizovani trt mrt.. MA NEMOJTE!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17