• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2016

09:30

VALJDA IH NIJE STREFILA SRČKA! Tr dobitnika dele super džekpot od 1,6 MILIJARDI DOLARA!

Vesti

VALJDA IH NIJE STREFILA SRČKA! Tr dobitnika dele super džekpot od 1,6 MILIJARDI DOLARA!

Podeli vest

Dobitnici mogu da izaberu da li će im se džekpot isplaćivati tokom 29 godina u punom iznosu ili odmah, umanjeno za porez. Dobitni tiketi prodati u Tenesiju, na Floridi i u Kaliforniji

Glavni dobitak američke lutrije "Pauerbol" u vrednosti od skoro 1,6 milijardi dolara otišao je u ruke troje srećnih dobitnika koji su tikete kupili u Tenesiju, Kaliforniji i na Floridi.

Identitet dobitnika još nije poznat, a portparol Kalifornijske lutrije Aleks Traverso je rekao da je je jedan od dobitnih tiketa prodat u Čajni hilsu u toj državi, prenosi AP.

OVAJ BOŽIĆ NEĆE ZABORAVITI! Kanađanin ubo loto premiju od 60 miliona dolara!


Ispred prodavnice u kojoj je tiket kupljen odmah su se sjatile televizijske ekipe i građani. Ta prodavnica će dobiti milion dolara bonusa zato što je prodala dobitnički tiket, rekao je Traverso.

Milioni ljudi pratili su sinoć izvlačenje brojeva u televizijskom prenosu uživo, a pobednički brojevi su bili 8, 27, 34, 4 i 19, uz "Pauer" broj 10.


GORI AMERIKA! Čeka se rekordni dobitak na lutriji: SREĆNIKU IDE 1,5 MILIJARDI DOLARA!


Dobitnici moraju da plate 39,6 odsto od vrednosti zgoditka na ime federalnog poreza na prihod, podseća američka agencija.

ŽIVOTNA LUTRIJA Brojevi 2,5,11,15,20 i 43 garantuju sreću!

Tiketi za "Pauerbol", polunedeljnu lutriju, prodaju su u 44 američke države, kao i u Kolumbiji, Devičanskim ostrvima i Portoriku.

U Lutriji kažu da je prodaja tiketa dostigla rekordne nivoe, donoseći više od milion dolara na sat samo u Teksasu u poslednjim satima pred izvlačenje, navodi AFP.

Prethodna rekordna vrednost džekpota u SAD, koja je zabeležena 30. marta 2012, iznosila je 656 miliona dolara, a glavni zgoditak tada je otišao u ruke tri dobitnika iz Severne Karoline, Portorika i Teksasa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija