• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2016

13:42

PREDSEDNIK TURSKE NAČISTO PROLUPAO: Erdogan utripovao da je SUPERHEROJ, snima epski film o sebi!

Vesti

PREDSEDNIK TURSKE NAČISTO PROLUPAO: Erdogan utripovao da je SUPERHEROJ, snima epski film o sebi!

Podeli vest

Turski lider snima film "Vladar" o svom odrastanju u Istanbulu i dolasku na funkciju gradonačelnika tog grada. Nada se da će deca na majicama nositi njegov lik umesto Supermena i Spajdermena

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan umislio je da je superheroj. On namerava da snimi film o svom životu i usponu u karijeri, u nadi da će deca nositi njegov lik na majicama umesto izmišljenih junaka Supermena i Spajdermena.

Film o Erdoganovom životu zvaće se "Vladar" (Reis), a njegovo snimanje počinje u petak na Kipru. Očekuje se da će ostvarenje naći u bioskopima najkasnije do 25. marta.

Film će se baviti Erdoganovim životom do 1999. Prikazaće njegovo odrastanje u siromašnom istanbulskom kvartu Kasimpaša i uspon na funkciju gradonačelnika tog grada, na kojoj je bio od 1994. do 1998.  Biće napravljen poseban osvrt na njegovo hapšenje 1999. Tada je proveo četiri meseca u zatvoru zbog islamističkog govora održanog 1997. Takođe, bilo mu je zabranjeno da se bavi politikom sve do 2002, kad je njegova partija dobila na izborima i izmenila zakon u Erdoganovu korist.

Public
OVA LEPOTICA ĆE MU IGRATI ŽENU Özlem Balci

Producent filma Ali Avci nada se da će filmom postići veliki uspeh.

- Danas na majicama naše dece i u knjigama vidimo likove iz svetskih bioskopa poput Spajdermena i Supermena, koji su izmišljeni. Međutim, imamo naše heroje, koji su živi. Ovaj film se bavi time kako su oni postali heroji. Umesto da ga dožive samo kao predsednika, ljudi će Erdogana moći da vide kao čoveka koji je odrastao u Kasimpaši i živeo u Istanbulu - rekao je Avci.

Ekipa filma već uveliko u kiparskom gradu Trikomo pravi scenografiju za snimanje. U pitanju je replika Kasimpaše iz 50-ih godina. Taj istanbulski kvart trebalo bi da bude urađen do najsitnijih detalja, za šta je potrošeno čak četiri miliona dolara.

Ulogu Erdogana igraće poznati turski glumac Reha Bejoglu. On je izabran među 300 kandidata, koji su se prijavili na audiciju.

- Ovo je velika odgovornost. Nadam se da se neću obrukati, već da ću uspeti realno da dočaram lik - rekao je Bejoglu.

Njegova partnerka na snimanju biće takođe turska zvezda Ozlem Balci, koja će igrati ulogu Erdoganove supruge Emine.

Inače, Erdogan je prvi čovek Turske od 2003, kad je postao premijer. Tu funkciju je obavljao do avgusta 2014, kad je izabran za predsednika. Stadioni i mnoge institucije, najviše u njegovom rodnom kvartu u Istanbulu Kasimpaša, nose njegovo ime. Sebi je sagradio predsedničku palatu u Ankari kakvu su imali samo sultani.


Imamo naše heroje, koji su živi. Ovaj film se bavi time kako su oni postali heroji - rekao je 
Ali Avci, producent filma

 

ERDOGAN PRSO S MOZGOM: Želim predsednički sistem, poput Hitlerove Nemačke!

SULTAN ERDOGAN! Zaljubljenima zabranio da se drže za ruke?!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivan

pre 8 godina

glupi turci i njihove serije! ukinite to zlo sa nasih ekrana u srbiji!

Lala iz Banata

pre 8 godina

"Култ личности" ...Мора за живота, себи да гради - споменике... Јер после сахране, неће имати ко....!!

banat1952

pre 8 godina

Studenti na praksi u Dr.Laza Lazarevic vape za ovakvim pacijetima.

Nero

pre 8 godina

Moram komentarisati, ne samo sto nam je dosta turaka 500 godina nego moja zena prati njihove serije, ja ludim ali necu da joj ukazem na to. Svaka cast gdinu PUTINU na kolena turci.

Peca

pre 8 godina

Ti bre ni ženi ne smeš da pisnes a kamol i nekom drzavnom neprijatelju . To se lepo kaže : Ako nastavis da gledas ove turske serije napolje iz kuće!!! I lepo izadjes iz kuće .

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija