• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2016

19:25

DŽIHADISTI POSEJALI STRAH: Manje poseta Ajfelovoj kuli od terorističkih napada

Vesti

DŽIHADISTI POSEJALI STRAH: Manje poseta Ajfelovoj kuli od terorističkih napada

Podeli vest

Ajfelovu kulu, jednu od najposećenijih turističkih atrakcija u svetu, posetioci sve više izbegavaju nakon novembarskih terorističkih napada

Prošle godine je "gvozdenu damu" posetilo nešto manje od sedam miliona ljudi, što je pad od 2,5 odsto u porećenju sa 2014. kada je zabeleženo 7,1 milion turista, saopštila je kompanija SETE koja se stara o 126 godina starom spomeniku. 

- Pre tragičnih događaja koji su pogodili francusku prestonicu u novembru 2015. godine, posete su bile u porastu za jedan procenat- navodi se u saopštenju, prenosi AFP. 

Većinu posetilaca, blizu 80 odsto, čine stranci, ponajviše iz SAD, Kanade, Velike Britanije, Španije i Italije, precizirala je SETE.

Ova kompanija navodi da je broj turista iz severne Amerike i zapadoevropskih zemalja stabilan, ali da ima manje Rusa i više Indijaca i Kineza kao i Brazilaca.

(VIDEO) TAJNA UBIJENOG DŽIHADISTE: Objavili su njegov identitet, onda su pronašli oproštajno pismo s drugim imenom?!

KONSTANTNA STREPNJA! U Nemačkoj mogući teroristički napadi po uzoru na Pariz!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Pa dobro treba se samo prilagoditi novonastaloj situaciji i poštovati nove vrednosti koje ovi džihadisti šire kako nas ne bi ubijali. Sasvim jednostavno, a odbaciti sve svoje civilizacijske tekovine i naći suživot sa njima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija