• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2016

22:18

ERDOGAN OPET PRETI: Nećemo tolerisati ruske vojnike na severu Sirije!

Vesti

ERDOGAN OPET PRETI: Nećemo tolerisati ruske vojnike na severu Sirije!

Podeli vest

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas je izjavio da je alarmiran zbog izvestaja o povećanju broja ruskih vojnika na severu Sirije u blizini turske granice, dodajući da se to ne može tolerisati

Kako javlja AFP, on je kazao da Turska neće tolerisati takve formacije u severnoj Siriji duž područja koje se pruža od iračke granice do Mediterana.

Sirijska opservatorija za ljudska prava saopštila je da je Rusija poslala jedan broj pripadnika inženjerije u pogranični sirijski grad Kamišli kako bi ojačali piste i kapacitet tamošnjeg aerodroma.

PROČITAJTE JOŠ:

TURCI OPET OBORILI RUSKI AVION: Moskva demantuje informaciju s društvenih mreža?!

(VIDEO) RUSI OTKRILI ZAVERU: Iza Obaminih leđa, NATO priprema čudovišnu provokaciju!

(VIDEO) SMRT ZA FANTOME: Ovako raketni sistem S-400 čuva rusku bazu u Siriji!

(VIDEO) RUSI SMAKLI VOĐU DŽIHADISTA: U napadu na štab Armije islama ubijen Zahran Aluš!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
banat1952

pre 8 godina

Bas zabole Ruse sta ti tolerises,Turcine,pravo pitanje je dokle ce Rusi tebe tolerisati,a ti njima mozes samo da stavis soli na rep i da se nadas da ce da im naskodi.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Не сметају Ердогану Руси, ...не, нисте добро "схватили"...Њему сметају само - "ФОРМАЦИЈЕ"... у којима марширају...!!

Dr za rock and roll

pre 8 godina

A znao da ode na kosovo pa izjavljuje kako je kosovo turska. E pa kretenicno glupa sada ce vas prepoliviti--- turska je kurdistan a bice i ruska kolonija--

Dragomir

pre 8 godina

Posle obaranja aviona od strane Turske mislio sam da će rusi napraviti džumbus po vojnim objektima Turske.Zapravo rusi nisu ni smeli da im avion bude nezaštićem pošto su znali da im Turska nije prijateljska zemlja?Nego,čudim se koliku su imali veliku trgovinu i saradnju sa Turskom?Gde su te fabrike koje će iz Turske da premeste u Srbiju?Ima li ih na vidiku da dolaze konvojima?Javite nam vi odotud južne Srbije?

Misa_Belgrade

pre 8 godina

Dragomire, ti kao da živiš na nekoj drugoj planeti pa ne razlikuješ vojni potencijal Rusije i Turske. Dal se ikada zapitaš zašto još nije počeo III svetski rat? Pa verovatno zato što oni koji o tome odlučuju imaju 100x veći IQ od tvog

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija